JYSK пропонує покупцям патріотичні наліпки та листівки для підтримки захисників

Press release -

JYSK пропонує покупцям патріотичні наліпки та листівки для підтримки захисників

З нагоди Дня Незалежності України в JYSK проходить благодійна акція з продажу патріотичних наліпок й листівок. По завершенні акції кожне добре слово буде передано захисникам, а кожна гривня з продажу листівок та наліпок – на реабілітацію ветеранів.

Акція проходитиме в період з 18 по 31 серпня у всіх магазинах JYSK. Мінімальна ціна наліпки та листівки – 10 грн. Та за бажанням покупця їх можна придбати за будь-яку ціну. Зібрані гроші будуть передані у ГО «Простір можливостей» на реабілітацію ветеранів.

«JYSK втретє пропонує патріотичні наліпки, і ми дуже вдячні лояльним покупцям мережі за їх небайду жу позицію та внесок у перемогу. Саме завдяки цьому ми вже зібрали майже пів мільйона гривень з продажу наліпок на підтримку ЗСУ, - розповідає Country Manager JYSK в Україні Євген Іваниця. – Цього разу ми пропонуємо також підтримати моральний дух захисників України. То ж не зволікайте, коли завітаєте до JYSK, придбати листівку та витратити дві хвилини на слова підтримки або подяки».

Оксана Коляда, ГО «Простір можливостей»: «Сьогодні багато говорять про відновлення України, але часто забувають про потребу у відновленні людей, бо люди - це і є Україна. Підтримка реабілітаційних закладів - це підтримка, в першу чергу, обороноздатності нашої країни. Адже після лікування, реабілітації та відновлення, зазвичай, наші Українські бійці повертаються на фронт, де продовжують захищати не просто нашу з вами країну, але і боронять наш вибір і пріоритети, європейські цінності та демократичний вибір. А бізнес, своєю чергою, стоїть на захисті економічного потенціалу держави та оборонних спроможностей. Хочу, щоб кожен покупець розумів - участь у нашій спільній акції з JYSK допоможе відновленню українських воїнів та посиленню обороноздатності. Наша мрія, щоб подібні проєкти, започатковані компанією JYSK, були підхоплені всім соціально відповідальним українським бізнесом».

Більш детально про акцію читайте за посиланням, а також на офіційній Facebook сторінці JYSK.

Довідка про компанію:

JYSK – це міжнародна мережа магазинів зі скандинавським корінням, яка робить облаштування простору у будь-якому домі та саді простим.

У понад 3100 звичайних та онлайн-магазинах у 48 країнах JYSK завжди забезпечить покупців чудовими пропозиціями та відмінним сервісом, знайшовши особливий підхід до кожного.

Засновник Ларс Ларсен відкрив свій перший магазин у Данії у 1979 році. Нині у JYSK працює 28 500 людей.

JYSK - частина сімейної Lars Larsen Group із загальним обігом майже 5,3 млрд євро у 2020/21 році. Обіг JYSK у 2020/21 фінансовому році становив 4,4 млрд євро.

Сьогодні в Україні працює 79 магазинів JYSK. Станом на 24 лютого 2022 року працювало 85 магазинів і будувалося 7 нових магазинів. У червні мережа відкрила перші два нових магазини з початку війни – у Львові та Червонограді.

Контакти:

Катерина Веремєєва, PR&Communications Manager JYSK Україна

M:+48 791 205 165

Telegram/Viber : +380675313130

e-mail: kver@jysk.com

У понад 3100 звичайних та онлайн-магазинах у 48 країні JYSK завжди забезпечить покупців чудовими пропозиціями та відмінним сервісом, знайшовши особливий підхід до кожного.

Сьогодні в Україні працює 85 магазинів JYSK. До кінця 2022 року JYSK планує сягнути позначки о 100 магазинів.

Iryna Nadkernychna

Press contact Sales marketing manager, JYSK Ukraine
Катерина Веремєєва

Press contact PR&Communications Manager +380 631016847

JYSK-УКРАЇНА

Довідка про компанію:

JYSK – це міжнародна мережа магазинів зі скандинавським корінням, яка робить облаштування простору у будь-якому домі та саді простим та захопливим.

У понад 3400 звичайних та онлайн-магазинах у 48 країнах JYSK завжди забезпечить покупців чудовими пропозиціями та відмінним сервісом, знайшовши особливий підхід до кожного.

Засновник Ларс Ларсен відкрив свій перший магазин у Данії у 1979 році. Нині в JYSK працює понад 31 000 осіб.

JYSK - частина сімейної Lars Larsen Group. Виторг JYSK у 2022/23 фінансовому році становив 38,5 мільярда данських крон (5,2 мільярда євро).

Сьогодні в Україні працює 93 магазини JYSK та інтернет-магазин jysk.ua. JYSK в Україні нараховує штат понад 800 співробітників.

Контакти:

Катерина Веремєєва, PR&Communications Manager JYSK Україна