Nová kolekcia Nordic Mood z JYSKu prinesie do vášho domova pestré farby a optimistickú náladu.

Novinka -

Inšpirujte sa farebnými doplnkami z novej kolekcie Nordic Mood

Nechajme za sebou ponurú zimu a unavené dni. Nové farebné doplnky prinesú do vášho domova hravosť a veselšiu náladu.

Typická pre túto kolekciu je hra s farbami, ktorú môžete vidieť hneď na niekoľkých výrobkoch. Váza KASPER je ručne vyrábaná fúkaná váza, vďaka čomu je každý kúsok jedinečný jak farbami, tak povrchom s perleťovým nádychom. Na váze sa jemne prelínajú pastelové farby a dobre sa kombinuje aj s farebnou kyticou.

„V tejto kolekcii Nordic Mood sme oživili farby, špeciálne pastelové farby a červené odtiene dodávajú kolekcii ženský výraz. Farby prinesú do domova radosť a po dlhej a únavnej zime potrebný optimizmus,“ hovorí Tina Nymann z oddelenia nákupu v JYSKu.

Ženský nádych je patrný aj v textíliách. Dekoračný vankúš DAGFIOL alebo deka KROKUS pripomínajú svojimi farbami nežné jarné obdobie.

VÝRAZNÉ FARBY SPOJENÉ S JEDNODUCHOSŤOU

Aj keď je kolekcia plná krásnych farieb, v centre pozornosti je klasický škandinávsky výraz vychádzajúci z minimalistického dizajnu.

„Kolekcia sa vyznačuje farbami, ale zároveň svojou jednoduchosťou. Napríklad umelá orchidea RAGNAR je inšpirovaná výraznými farbami a pokojom japonskej záhrady. Kvet je sám o sebe krásny a najviac vynikne, keď je vystavený samostatne. Jeho krásu a červený odtieň podtrhne váza EGMUND,“ hovorí Tina.

Minimalistickú líniu kolekcie predstavuje napríklad lampa na batérie ARNOLD.

„Lampa má jemnú neutrálnu farbu, vďaka čomu sa dobre kombinuje a nájde si svoje miesto kdekoľvek. Môžete ju umiestniť napríklad aj na policu, kde sa v jej svetle budú vynímať dekoratívne predmety. Lampa má praktický časovač a príjemné teplé svetlo,“ popisuje Tina.

Novú kolekciu Nordic Mood môžete nájsť vo všetkých predajniach JYSK alebo online na JYSK.sk.

Zuzana Rafajlovič

Kontakt pre médiá Communications Manager +420 724 405 262

Scandinavian sleeping and living

Spoločnosť JYSK je medzinárodná sieť predajní so škandinávskymi koreňmi, ktorá predáva všetko pre domácnosť a záhradu.

S viac ako 3 400 predajňami a e-shopmi v 48 krajinách je JYSK vždy nablízku so skvelou ponukou a kvalifikovanými službami, nech už sa zákazníci rozhodnú nakupovať akokoľvek.

Prvý obchod otvoril zakladateľ Lars Larsen v Dánsku v roku 1979. Dnes má JYSK 30 000 zamestnancov.

JYSK je súčasťou rodinnej spoločnosti Lars Larsen Group s celkovým obratom 5,9 miliardy eur vo finančnom roku 2021/22. Obrat spoločnosti JYSK za finančný rok 2022/23 činí 5,2 miliardy eur.