Skip to content
MALI DETALJI ZA ČAROBNE PRAZNIČNE TRENUTKE

Press release -

MALI DETALJI ZA ČAROBNE PRAZNIČNE TRENUTKE

JYSK predstavio kolekciju ukrasa i dodataka za Novu godinu 2022.

Nova kolekcija novogodišnjih dekoracija stigla je u JYSK prodavnice. U kolekciji se mogu pronaći ukrasi za dom, terasu ili ulazna vrata, novogodišnja jelka, ali i dodaci za dekoraciju prazničnog stola koji će posebno ulepšati domove tokom novogodišnjih praznika.

Tradicionalni novogodišnji praznici

Tradicionalni novogodišnji praznici su ove godine glavni izvor inspiracije. Preovladava crvena boja u svim nijansama i može se pronaći na jastučićima, stolnjacima, popularnim patuljcima i vilenjacima, raznim ukrasima i keramičkim dekoracijama. Njima se dodaju predmeti sa štampanim motivima ili specifičnim prazničnim dezenima poput jelinih grana, šišarki, jelki, zvezdica i pahulja.

Kako se u vreme praznika češće prisećamo detinjstva, kolekcija uključuje razne proizvode inspirisane pričama iz ovog perioda života. Likovi kao što su patuljci, irvasi i Sneško, anđeli ili drveni vojnici, podsećaju nas na čarobne novogodišnje priče. Decu, ali i odrasle koji nisu zaboravili svoje detinjstvo, ovakvi detalji će sigurno obradovati.

Novogodišnji sto

Više od svega, susret sa porodicom i druženje sa prijateljima, praznike čine posebnim. Novogodišnji sto je mesto na kom se okuplja cela porodica kako bi razgovarali, smejali se i zajedno uživali u dobroj hrani.

Kako je novogodišnji sto važan element u priči o praznicima, JYSK je pripremio keramičke predmete i posebne ukrase za dekoraciju. Zlatni poslužavnik, podmetači ili pribor za jelo u kombinaciji sa nekoliko grančica ili šišarki na salvetama stolu će dati potpuno drugu dimenziju, a stolice sa navlakom u obliku irvasa pretvoriće novogodišnji sto u mesto puno čarolije.

Kada se dodaju razni lampioni, sveće i novogodišnji svećnjaci - i obični svakodnevni tanjiri će zablistati na prazničnom stolu za pamćenje.

Limitirana kolekcija Nordic Mood Christmas

Tina Nymann, menadžer kategorije proizvoda u JYSK-u, istakla je da je limitirana kolekcija Nordic Mood deo novogodišnje ponude koja spaja tradiciju i prirodu u svečanoj kombinaciji.

„Ništa nije više povezano sa lepim sećanjima kao što su novogodišnji praznici, a našom novom kolekcijom Nordic Mood želimo da proslavimo tradiciju i radost sa kojom smo ove trenutke doživljavali kao deca. Na primer, naše figurice Krcka Oraščića nas podsećaju na bajke i čarobne novogodišnje priče, slavnog danskog pisca Hans Kristijan Andersena", kaže Tina Nymann.

Priroda igra važnu ulogu u kolekciji. Tradicionalne praznične boje sada ustupaju mesto zagasitim tonovima kako bi kolekciji dali posebnu eleganciju i smirenost. Čak i veštačke novogodišnje jelke izgledaju prirodnije nego inače, imitiraju boje i oblike pravog drveća.

"Kolekcija je savršeno sinhronizovana sa našim skandinavskim DNK: tišina koja se nalazi u prirodi tokom ovog perioda, tama zime u kojoj novogodišnji praznici blistaju poput svetla nade, jednostavan i klasičan dizajn sa modernim detaljima i oblicima", istakla je Tina Nymann.

Kolekcija novogodišnjih dodataka i ukrasa za 2022. godinu stigla je u sve JYSK prodavnice, a dodatnu inspiraciju možete pronaći u novogodišnjem katalogu i na instagram profilu JYSK.rs.

Topics


JYSK je međunarodni lanac prodavnica sa skandinavskim korenima koji prodaje sve za dom. Prva prodavnica je otvorena u Danskoj 1979.godine, a danas JYSK ima preko 3,000 prodavnica i 26,500 zaposlenih u 50 država.  JYSK je u vlasništvu porodice koja stoji iza Lars Larsen grupacije, koja poseduje nekoliko kompanija sa ukupnim godišnjim prometom od 4.8 milijardi EUR. JYSKov promet iznosi 4,4 milijarde EUR.

Contacts

Zvjezdana Novak

Zvjezdana Novak

Press contact Communications Manager +385997368570

O kompaniji JYSK

JYSK je međunarodni skandinavski maloprodajni lanac za opremanje interijera i eksterijera.

Sa više od 3400 prodavnica i online prodavnica u 48 zemalja širom sveta JYSK uvek ima odličnu ponudu za svakoga i nudi stručnu uslugu, bez obzira na način kupovine.

Osnivač JYSKa, Lars Larsen, otvorio je prvu JYSK prodavnicu u Danskoj 1979. godine. Danas JYSK ima 31.000 zaposlenih.

JYSK je deo grupacije Lars Larsen Group u porodičnom vlasništvu sa ukupnim prometom od 5,9 milijardi evra u finansijskoj godini 2021/22 dok je JYSK u finansijskoj godini 2022./23. ostvario promet od 5,2 milijardi evra.