Skip to content
Kompanija JYSK otvorila Business-to-Business kancelariju u Srbiji

Press release -

Kompanija JYSK otvorila Business-to-Business kancelariju u Srbiji

Kompanija JYSK od oktobra je postala bogatija za još jedan sektor, otvaranjem Business-to-Business (B2B) kancelarije u Beogradu. Glavni segmenti u fokusu novog sektora su turizam, HoReCa, javni kupci, poslovni prostori, kao i poslovanje sa nekretninama kojima će se omogućiti podrška i pomoć za sve specifične zahteve kupaca.

Prema rečima Lane Barković,B2B managerice za JYSK Srbija, Hrvatska i Slovenija, cilj B2B sektora je povećanje prodaje u trgovinama, online i projektnoj prodaji, kroz veću prisutnost u radnjama, marketinške aktivnosti, ali i saradnju sa strateškim partnerima.

„Kao kompanija smo prepoznali potrebu razvoja na području komercijalne prodaje, kako bismo odgovorili na tržišne zahteve za dobrim i brzim rešenjima. Cilj nam je da postanemo partneri i nudimo rešenja malim iznajmljivačima, hotelima, restoranima, ali i poslovnim prostorima, školskom i socijalnom smeštaju. Kada kompanije biraju nameštaj i krevete, primarni cilj je ispunjenje zahteva njihovih kupaca i korisnika, zbog čega je kvalitetno savetovanje od presudnog značaja i upravo tu nastupamo mi kao stručnjaci. JYSK je u jedinstvenoj poziciji zbog svoje rasprostranjene mreže da omogući kupcima da vide, osete i isprobaju naše proizvode, iz prve ruke. Čvrsto verujem da ćemo u tome uspeti i na tržištu Srbije, zbog pristupačnih cena, dodatnih B2B popusta i velike potpore koju nudimo kupcima“, istaknula je Lana Barković.

Lana Barković i Đorđija Pejović B2B tim za Srbiju

Kompanija JYSK sa više od četrdeset godina iskustva u maloprodajnom sektoru i asortimanom od preko deset hiljada proizvoda koji se mogu upotrebljavati u mnogim kompanijama prepoznala je savršenu predispoziciju da postane omiljen partner svim klijentima koji imaju potrebu za opremanjem prostora. Business-to-Business (B2B) sektor će dugoročno doprineti poslovanju kompanije JYSK, uz veću vidljivost i fokus na prodaju poslovnim kupcima u trgovinama.

Prva JYSK prodavnica otvorena je u Danskoj 1979. godine, a danas ova kompanija posluje u 48 država sa više od 3.200 prodavnica i webshopova. U Srbiji je kompanija JYSK nedavno otvorila svoju 43. prodavnicu.

Više informacija pronađite na JYSK Srbija b2b.

Topics


JYSK je međunarodni skandinavski maloprodajni lanac za opremanje interijera i eksterijera.

Sa više od 3200 prodavnica i online prodavnica u 48 zemalja širom sveta JYSK uvek ima odličnu ponudu za svakoga i nudi stručnu uslugu, bez obzira na način kupovine.

Osnivač JYSKa, Lars Larsen, otvorio je prvu JYSK prodavnicu u Danskoj 1979. godine. Danas JYSK ima 30.000 zaposlenih.

JYSK je deo grupacije Lars Larsen Group u porodičnom vlasništvu sa ukupnim prometom od 5,255 milijardi evra u finansijskoj godini 2020/21 dok je JYSK u finansijskoj godini 2021./22. ostvario promet od 4.87 milijardi evra.

Contacts

Zvjezdana Novak

Zvjezdana Novak

Press contact Communications Manager +385997368570

O kompaniji JYSK

JYSK je međunarodni skandinavski maloprodajni lanac za opremanje interijera i eksterijera.

Sa više od 3400 prodavnica i online prodavnica u 48 zemalja širom sveta JYSK uvek ima odličnu ponudu za svakoga i nudi stručnu uslugu, bez obzira na način kupovine.

Osnivač JYSKa, Lars Larsen, otvorio je prvu JYSK prodavnicu u Danskoj 1979. godine. Danas JYSK ima 31.000 zaposlenih.

JYSK je deo grupacije Lars Larsen Group u porodičnom vlasništvu sa ukupnim prometom od 5,9 milijardi evra u finansijskoj godini 2021/22 dok je JYSK u finansijskoj godini 2022./23. ostvario promet od 5,2 milijardi evra.