Cele două high bay-uri sunt punctul central al facilității logistice

Comunicat de presă -

Centrul de distribuție JYSK din Bulgaria sărbătorește 5 ani de activitate de succes

Pe 12 septembrie 2024, Centrul de distribuție JYSK din Bozhurishte, Bulgaria, sărbătorește 5 ani de la deschiderea sa oficială. Încă de la început, punctul de atracție al noului centru logistic JYSK a fost reprezentat de cele două high bay-uri complet automatizate, unde mărfurile sunt depozitate și procesate fără nicio intervenție umană, făcând ca centrul să fie cel mai modern din țară.

Aniversarea va fi sărbătorită cu un eveniment special pentru toți angajați ce va avea loc în incinta Centrului de distribuție, unde vor fi plantați și copaci.

Situat în parcul industrial Bozhurishte de lângă Sofia, centrul logistic reprezintă una dintre primele investiții realizate în zonă de o companie. La scurt timp după ce a fost construit, a câștigat premiul „Construcția logistică a anului 2019” la categoria „Clădiri de logistică”, iar JYSK a primit premiul „Investitorul anului 2019”.

„În ultimii cinci ani, centrul nostru de distribuție a evoluat și s-a adaptat pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale afacerii noastre. Am îmbrățișat inovația, ne-am îmbunătățit procesele și ne-am întărit ca echipă. Suntem mândri că putem contribui la creșterea regiunii. Într-adevăr, am fost unul dintre primii investitori din zona economică Sofia - Bozhurishte și am avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea locală. Această aniversare marchează îmbunătățirea noastră continuă”, spune Ventsislav Chavdarov, Logistic Director al Centrului de distribuție JYSK din Bozhurishte.

Statistici impresionante

În prezent, centrul de distribuție deservește 268 de magazine în 10 țări, inclusiv Bulgaria, România, Grecia, Turcia. Aici lucrează aproape 300 de oameni, iar peste 80 dintre ei sunt angajați ai centrului de distribuție Bozhurishte încă din primele zile de funcționare, contribuind la dezvoltarea și succesul centrului logistic.

„Ca prim angajat al centrului de distribuție JYSK din Bulgaria, mă simt foarte mândru de drumul pe care l-am urmat. În fiecare zi când vin la muncă, văd cum am transformat un câmp gol în această clădire industrială modernă. Aceasta nu este doar un loc de muncă, ci arată munca noastră și cât de puternici suntem împreună. Acum, mulți oameni au un loc de muncă aici, iar centrul de distribuție este foarte important pentru dezvoltarea companiei noastre în Balcani ”, a declarat Georgi Popchev, Senior Project Manager Logistic Projects, care a început să lucreze la JYSK ca Manager de Site Project Manager.

Între 2019 și 2024, 53.100 de camioane și containere au fost descărcate la centrul de distribuție, 61.000 de camioane au plecat către magazinele JYSK și 1.210.000 de comenzi online au fost livrate clienților finali.

Planuri de viitor

Ca parte a strategiei generale a JYSK de a reduce impactul asupra mediului, a fost instalat un sistem fotovoltaic care acoperă 25% din consumul de energie al centrului de distribuție.

Pentru a îmbunătăți condițiile pentru angajați, în septembrie 2024 compania va deschide un centru de fitness pentru a-i sprijini în menținerea unui stil de viață sănătos și activ, intenționând extinderea și renovarea zonei cantinei.

De asemenea, compania are planuri pe termen lung de a crește capacitatea de depozitare prin construirea unui al treilea compartiment înalt automatizat cu o capacitate de 60.000 de paleți.

Categories

JYSK este un lanț internațional de magazine de mobilă, de origine scandinavă, care facilitează mobilarea fiecărei camere din orice casă și grădină.

Cu peste 3.500 de magazine fizice și magazine online în 48 de țări, JYSK are întotdeauna o ofertă excelentă și oferă servicii competente, indiferent de modul în care clienții aleg să cumpere.

Fondatorul Lars Larsen a deschis primul magazin în Danemarca, în 1979. În prezent, JYSK are peste 31.000 de angajați.

JYSK este deținut de familia din spatele Lars Larsen Group, cu o cifră de afaceri totală de 5,9 miliarde EUR în anul financiar 2021/22. JYSK a avut o cifră de afaceri de 5,2 miliarde EUR in anul financiar 2023/23.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent peste 140 de magazine în România.

Raluca Dascălu

Press contact Communications Manager JYSK România Communications and PR +40721509599

Related content

Zona Logistică 4 va avea o suprafață de 14.170 m2 și 33 de rampe

JYSK investește 12 milioane de euro în expansiunea Centrului de Distrubuție din Bulgaria, care deservește și România

JYSK anunță începerea expansiunii Centrului de Distribuție din Bozhurishte, Bulgaria, care deservește și magazinele din România. Noua Zonă Logistică 4 are o suprafață de 14.170 m2 și include 33 de rampe de încărcare și descărcare. După construcția noii zone, Centrul de Distribuție din Bozhurishte va avea o suprafață totală de 106.000 m2 și o capacitate totală de 148 de rampe și 122.416 paleți.

Scandinavian Sleeping and Living

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Compania scandinavă își desfășoară activitatea în peste 48 de țări, are peste 31.000 de angajați și peste 3.500 de magazine.

JYSK are mereu o ofertă excelentă și servicii competente, indiferent de modalitatea în care clienții vor să achiziționeze produsele, dintr-un magazin fizic sau online.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus.

Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 5,9 miliarde EUR în anul financiar 2021-2022.

Cifra de afaceri JYSK la nivel global este de 5,2 miliarde EUR în anul financiar 2022-2023.