Gå videre til innhold
Gratis barnehagefestival på Geitmyra Ringsaker 13. og 14. juni: – Det blir ellevilt gøy!

Pressemelding -

Gratis barnehagefestival på Geitmyra Ringsaker 13. og 14. juni: – Det blir ellevilt gøy!

– Vi arrangerer dette for første gang og håper det kommer mange barnehager. Vi skal bake pizza, lage frøbomber, hilse på dyrene, lære om bier, steke lapper, lage mel og lage smør. Og så blir det et spektakulært isshow, lover Inger-Marie Lupton.

Festivalen får besøk av TINE, Bygdekvinnelaget, Ringsaker birøktelag, Newton, DNT, Innlandet Sameforening, Glomdalsmuseet, Graminor, Strand Unikorn, Brumunddal bakeri og Geno.

Inger-Marie roser de mange samarbeidspartnerne som kommer innom disse dagene: – Sammen med våre formidlere bidrar de til å lage verdens kuleste barnehagefestival!

– Vi lover morsomme aktiviteter, god plass og god stemning!

Les mer om Geitmyras barnehagefestival her!

Inger-Marie Lupton / ingermarie@geitmyra.no / 406 04 373


Emner

Regions


Geitmyra matkultursenter for barn skal lære så mange barn og unge som mulig å bli bli glade i mat som gjør dem godtå bli glade i mat som gjør dem godt. Vi holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg.

Kontakter

Mona Ek

Pressekontakt Kommunikasjonsleder Geitmyra 977 32 170

Pia Sundnes

Pressekontakt Kommunikasjon- og prosjektmedarbeider 97572987

Vi bidrar til at barn og unge blir glade i mat som gjør dem godt.

Geitmyra er en ikke-kommersiell stiftelse som jobber for å lære så mange barn og ungdom som mulig å bli glade i mat som gjør dem godt. Vi jobber direkte med barn og ungdom gjennom skoleundervisning, kurs og åpne arrangementer. Med opplæring og informasjon inspirerer vi foreldre, lærere og andre som jobber med barn og ungdom. Vi holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg.