Gå videre til innhold
Gjevt stempel i boka!
Gjevt stempel i boka!

Pressemelding -

Geitmyra Tønsberg og Løkken blir pilegrimdestinasjon

Planlegger du å gå pilegrimsferd langs Tunsbergleden i år? Da er Geitmyra Tønsberg på Løkken et sted du går innom.

Under den offisielle åpningen fredag 7. juni, stemplet Geitmyra Tønsberg og daglig leder, Bente Bugge-Erlingsen, inn for aller første gang. Geitmyras juniorkokker, Anna og Guttorm, disket opp med middelaldersuppe, brød og byggmelslefser til de gode vandrerne. Aksel Undset fra Oslo Pilegrimssenter overrakte plaketten.

Tunsbergleden byr på et mangfold av kulturopplevelser i frodig landskap og lett tilgjengelig terreng. Gå gjennom edelløvskog, historiske bysentrum og på tusen år gamle gårdsveier.

Geitmyra Tønsberg på Løkken ligger ved foten av Slottsfjellet og ved siden av våre gode venner på Slottsfjellsmuseet.

Allerede på lørdag tar vi i mot 60 nye pilgrimmer på vandring og juniorkokkene våre stille med middelaldersuppe og noget attåt.

Bente Bugge-Erlingsen og Aksel Undset


Emner

Regions


Geitmyra matkultursenter for barn skal lære så mange barn og unge som mulig å bli bli glade i mat som gjør dem godtå bli glade i mat som gjør dem godt. Vi holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg.

Kontakter

Mona Ek

Pressekontakt Kommunikasjonsleder Geitmyra 977 32 170

Pia Sundnes

Pressekontakt Kommunikasjon- og prosjektmedarbeider 97572987

Vi bidrar til at barn og unge blir glade i mat som gjør dem godt.

Geitmyra er en ikke-kommersiell stiftelse som jobber for å lære så mange barn og ungdom som mulig å bli glade i mat som gjør dem godt. Vi jobber direkte med barn og ungdom gjennom skoleundervisning, kurs og åpne arrangementer. Med opplæring og informasjon inspirerer vi foreldre, lærere og andre som jobber med barn og ungdom. Vi holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg.