Gå videre til innhold
Barnehagebonaza på Geitmyra Tønsberg

Pressemelding -

Barnehagebonaza på Geitmyra Tønsberg

200 barnehagebarn tar turen innom Geitmyra Tønsberg under årets bakgårdsfestival. Her skal de lage bygglapper, frøbomber og smake på historisk mat – laget av juniorkokkene. – Vi gleder oss til å ta i mot nysgjerrige og entusiastiske barn, sier Bente Bugge-Erlingsen.

På Geitmyra matkultursenter for barn er det barna som er hovedpersonene. De lager maten selv og opplever at de får det til og de lærer hvor maten kommer fra ved å smake, lukte, kutte og koke. Mestringen og matgleden er viktig.

Hus og hage fylles med matglede, historie, kunnskap og interesse. – Vi jobber for å pirre nysgjerrighet, dyrke kunnskap og øke matgleden til barna som kommer til oss, sier Bente og ønsker barna hjertelig velkommen til den grønne, matglade oasen på Løkken.

Når: Fredag 1. juni kl. 11-13
Hvor: Geitmyra matkultursenter på Løkken, Farmannsveien 36, 3111 Tønsberg


Vi lager frøbomber – godt for våre pollinerende venner!


Related links

Emner

Regions


Geitmyra matkultursenter for barn skal lære så mange barn og unge som mulig å bli bli glade i mat som gjør dem godtå bli glade i mat som gjør dem godt. Vi holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg.

Kontakter

Mona Ek

Pressekontakt Kommunikasjonsleder Geitmyra 977 32 170

Pia Sundnes

Pressekontakt Kommunikasjon- og prosjektmedarbeider 97572987

Vi bidrar til at barn og unge blir glade i mat som gjør dem godt.

Geitmyra er en ikke-kommersiell stiftelse som jobber for å lære så mange barn og ungdom som mulig å bli glade i mat som gjør dem godt. Vi jobber direkte med barn og ungdom gjennom skoleundervisning, kurs og åpne arrangementer. Med opplæring og informasjon inspirerer vi foreldre, lærere og andre som jobber med barn og ungdom. Vi holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg.