Gå videre til innhold
Mange folk la turen innom Geitmyra Credo på søndag. Foto: Geir Mogen
Mange folk la turen innom Geitmyra Credo på søndag. Foto: Geir Mogen

Nyhet -

Sjømatfest på Geitmyra Credo: – Det var rene 17. mai!

– Vi håpet at det skulle komme mange, men hadde ikke i vår villeste fantasi drømt om at det skulle komme så mange, sier daglig leder for Geitmyra Credo, Trond Åm. Han anslår at mellom 2500-3000 mennesker la turen innom Lilleby i Trondheim denne solskinnsdagen.

– Vi gikk tomme for krabbepizza etter bare en time. Da hadde vi delt ut 560 pizzabiter, fortsetter han. I fisketeltet bugnet det av spektakulær sjømat og Trond forteller at han ble kløpet av en krabbe. Helt risikofritt er det tross alt ikke. På kjøkkenet på Credo kunne barna lære å filetere fisk og rekepillekonkurransen var utrolig populær. – Dette er første gang vi har et sånt type arrangement her og det er utrolig moro at det ble en kjempesuksess. Det var rene 17. mai-stemning her, forteller han. Trond er også imponert over alt barna tør å smake på. – De er langt tøffere enn foreldrene sine, ler han.

Både kokkene fra Credo og mange frivillige stilte opp og lagde fest for barna. – Det ble en festdag i sjømatens navn på alle mulige måter – med barn, matglede, nysgjerrighet, kunnskap og bærekraft i sentrum. Vi gleder oss allerede til neste gang! 






Emner

Kontakter

Mona Ek

Pressekontakt Kommunikasjonsleder Geitmyra 977 32 170

Pia Sundnes

Pressekontakt Kommunikasjon- og prosjektmedarbeider 97572987

Relatert innhold

Vi bidrar til at barn og unge blir glade i mat som gjør dem godt.

Geitmyra er en ikke-kommersiell stiftelse som jobber for å lære så mange barn og ungdom som mulig å bli glade i mat som gjør dem godt. Vi jobber direkte med barn og ungdom gjennom skoleundervisning, kurs og åpne arrangementer. Med opplæring og informasjon inspirerer vi foreldre, lærere og andre som jobber med barn og ungdom. Vi holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg.