Gå videre til innhold
60 meter pølse, 100 kilo mel og 40 kilo poteter gikk ned på høykant på Geitmyra Kristiansand

Nyhet -

60 meter pølse, 100 kilo mel og 40 kilo poteter gikk ned på høykant på Geitmyra Kristiansand

– Vi hadde en helt fabelaktig dag med strålende sol og rundt 1000 besøkende på SMAK VERDEN på Geitmyra, forteller prosjektleder Nora Rønnevig.

Barn og voksne fra mange forskjellige nasjonaliteter hadde lagt turen innom matfesten på Odderøya denne søndagen. – Mange gjenkjente sin egen kultur, fortsetter Nora og forteller at de bakte brød fra alle verdensdeler av 100 kilo mel.  – Vi lagde også 60 meter med borewors, en bondepølse fra Sør-Afrika og den ukrainske potetkaken, deruny, av 40 kilo poteter. Det ble også servert kimchi fra Korea, rabarbrais fra Odderøya og pizza fra Italia og mye annen god mat! 

Geitmyra Kristiansand arrangerte SMAK Verden i samarbeid med Redd Barna som sørget for at rundt hundre ukrainere fra mottakene besøkte matfesten.

– Det ble en dag med smak, lek og god stemning, avslutter Nora.

Emner

Kontakter

Mona Ek

Pressekontakt Kommunikasjonsleder Geitmyra 977 32 170

Pia Sundnes

Pressekontakt Kommunikasjon- og prosjektmedarbeider 97572987

Relatert innhold

Vi bidrar til at barn og unge blir glade i mat som gjør dem godt.

Geitmyra er en ikke-kommersiell stiftelse som jobber for å lære så mange barn og ungdom som mulig å bli glade i mat som gjør dem godt. Vi jobber direkte med barn og ungdom gjennom skoleundervisning, kurs og åpne arrangementer. Med opplæring og informasjon inspirerer vi foreldre, lærere og andre som jobber med barn og ungdom. Vi holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg.