CSR támogatás JYSK

Hírek -

Újabb három JYSK-áruház újult meg, jó ügyet is támogatnak

Három új áruházát újította meg a JYSK júliusban: a paksi, a gyulai és a dunaharaszti egységek is megfiatalodva, 3.0-ás koncepciójának megfelelve várja a vásárlókat. Dunaharasztiban pedig egy különleges, jótékony célú együttműködés is kapcsolódott az újranyitáshoz: a Sharity jótékonysági platformnak köszönhetően egy helyi szervezetet támogatott a JYSK 500 ezer forinttal.

Az új áruházak nyitása mellett folyamatosan megújulnak, felfrissülnek a JYSK meglévő üzletei is. Legutóbb jelentős mérföldkőhöz érkezett az újranyitások sora: világszerte a 2000. JYSK áruház újult meg Gödöllőn. A JYSK célja ugyanis, hogy 2024 végéig mind a 3200 üzletét felújítsa a 3.0-ás koncepció mentén. Magyarországon pedig 2023. augusztus végéig összesen 67 áruház üzemel majd az új koncepciónak megfelelően. A felújított üzletek sorához csatlakozott júliusban a paksi, dunaharaszti és gyulai egység is.

A 3.0-ás koncepció jegyében az áruházak új világítást kaptak és egyszerűbbé vált a sorok közötti navigáció. A bútorok közötti eligazodást 3 bemutató-szoba segíti, a dekorációs kellékek és kiegészítők pedig még nagyobb területet kaptak. Az alvás szakértőjeként a JYSK külön matrac-stúdiót is kínál ezekben az üzletekben, ahol a vásárlók otthonos környezetben nem csupán tanácsokat kapnak, de ki is próbálhatják a termékeket.

Jó ügyet segít a dunaharaszti üzlet

A JYSK-nél hagyománya van annak, hogy az áruháznyitásokat vagy újranyitásokat valamilyen jótékonysági akció kíséri, így volt ez a dunaharaszti újranyitás esetében is. A jótékonysági felhívásra helyi civil szervezetek jelentkezését várták, a különleges adományozásban pedig a Sharity platform segítette a JYSK-öt. Végül tíz pályázat érkezett be, a nyertes kiválasztásában pedig, szavazással bárki részt vehetett a Sharity felületén. A győztes a Szigetszentmiklósi Nagycsaládosok Egyesülete alapítvány lett, akikre több mint 600 egyéni szavazat érkezett. A szervezet a nyeremény egy részét az egyesület tagcsaládjainak ajánlja fel, de az egyesület székhelyére is terveznek új bútorokat venni, továbbá melegétel-osztáshoz is felhasználják majd az utalvány összegéből megvehető kellékeket.

Az újranyitás napján az adományátadást egy beszélgetés is színesítette az Irigy Hónaljmirigy zenekar tagjaival.

Sajtókapcsolatok

Szilvási Krisztina

Sajtókapcsolatok Communications Manager JYSK Magyarország 06 20 623 91 62

Scandinavian Sleeping & Living

A JYSK egy skandináv gyökerű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc amely megkönnyíti bármely szoba vagy kert berendezését.

A JYSK több mint 3400 áruháza és webshopja 48 országban nagyszerű ajánlatokkal és hozzáértő kiszolgálással várja vásárlóit bármely felületen.

Az alapító Lars Larsen első boltját Dániában 1979-ben nyitotta meg. A JYSK ma már 30000 munkatárssal rendelkezik.

A JYSK a családi tulajdonú Lars Larsen Csoport része, amelynek az éves forgalma a 2021/22-es gazdasági évben 5,869 milliárd euró volt. A JYSK forgalma a 2021/22-es gazdasági évben 4,87 milliárd euró volt.