Ohita
Öppningen av den nya JYSK-butiken firas den 23 maj

Uutinen -

Öppningen av den nya JYSK-butiken firas den 23 maj

JYSK öppnar en ny butik i Närpes den 23 maj kl. 8.00. Under öppningsdagen på torsdag får de hundra första kunderna ett presentkort på 50 €, på fredag bjuds det på korv och på lördag delas det ut kuddar till de hundra första. DJ Miika Mansikkamaa tillsammans med Anna-Karin Siegfrid underhåller kunderna. Fantastiska erbjudanden gäller hela veckan fram till den 29 maj.

Butiken, som är cirka 1300 kvadratmeter stor och ligger på Uppstutåget 1, är byggd enligt ett nytt koncept och visar ett brett utbud av möbler, en täckt sommarträdgård för trädgårdsprodukter, en stor madrass-studio samt massor av inspirerande inredningsartiklar.

För butikschefen Henri Olesen, som började i mars, är öppningen ett spännande och viktigt ögonblick.

- Under de senaste åren har JYSK investerat i nya butiksetableringar och vi är därför glada över att öppna den tredje butiken i Österbotten. Enligt en genomförd undersökning har JYSK speciellt efterfrågats i Närpes, vilket gör det ännu mer spännande. Det har varit fantastiskt att följa bygget och se hur saker och ting har utvecklats bit för bit och nu ser butiken verkligen fantastisk ut, säger Olesen och välkomnar Närpesborna.

- Vi är särskilt glada över den nya 200 kvadratmeter stora utegården som är unik i sitt slag. Vi visar också ett brett utbud av trädgårdsmöbler och olika tillbehör som parasoller och möbelkuddar.

Service på svenska och finska

JYSK i Närpes har fem butikssäljare och kunderna betjänas både på svenska och finska.

- Rekryteringen började i början av året och de nya medarbetarna började sin introduktion under våren i JYSK-butikerna i Vasa, Kauhajoki och Karleby. För oss är det viktigt att vi kan betjäna kunderna på deras modersmål, säger JYSKs distriktschef Noora Jokinen.

Satsningar har gjorts på tillgängligheten av produkterna.

- Många kunder vill ha sina möbler direkt med sig, och tack vare det stora lagret är detta nu möjligt. Vårt centrallager ligger i Nässjö i Sverige, så det tar inte lång tid att beställa lagervaror, bara 1-2 veckor som med onlineprodukter, gläder sig Jokinen.



    Aiheet

    Kategoriat

    Yhteyshenkilöt

    Taija Paavola

    Taija Paavola

    Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi

    Tervetuloa JYSK Suomi !

    JYSK on kansainvälinen nukkumiseen, huonekaluihin ja sisustukseen erikoistunut tanskalainen perheyritys. Skandinaaviset juuret ja muotoilukieli tekee sisustamisesta helppoa niin kotona, toimistossa kuin ulkona puutarhassa.

    JYSKillä on yli globaalisti 3400 myymälää ja verkkokauppa 48 eri maassa. Tarjoamme huipputarjouksia ja asiantuntevaa asiakaspalvelua lähellä asiakasta.

    Perustaja Lars Larsen avasi ensimmäisen myymälänsä Tanskassa vuonna 1979. Nykyään JYSK työllistää yli 30 000 kolleegaa. JYSK on osa perheomistuksessa olevaa Lars Larsen -konsernia, jonka kokonaisliikevaihto oli 5.9 € miljardia. JYSKin kokonaisliikevaihto oli 5.2 miljardia euroa tilikaudella 2022/23.