Gå til indhold
Sara Højgaard Rasmussen er Category Manager hos JYSK inden for boligtekstil som pyntepuder, duge, plaider og tæpper.
Sara Højgaard Rasmussen er Category Manager hos JYSK inden for boligtekstil som pyntepuder, duge, plaider og tæpper.

Nyhed -

JYSK-indkøberens 3 tekstilfavoritter – og mange andre nyheder

Pyntepuder, duge, plaider og tæpper giver varme og hygge til ethvert rum. I det nye sortiment hos JYSK har indkøber Sara Højgaard Rasmussen fundet sine tre favoritter, der både kan bruges inde og ude.

Sara Højgaard Rasmussen tænker på stof som velour, jute, bomuld og fleece, når hun er vågen og drømmer om dem om natten.

Hun er Category Manager hos JYSK inden for boligtekstil som pyntepuder, duge, plaider og tæpper, og hun har her udvalgt sine tre favoritter fra det nye sortiment.

”Om kort tid starter vores udeliv igen, så jeg har valgt tre forskellige produkter, som alle kan bruges både i din stue og på din terrasse eller altan,” siger Sara.

Det nye sortiment af tekstiler er til salg online på JYSK.dk og i alle JYSK-butikker.

  • Se alle nyhederne i bunden

BLOMME rund dug


Dugen BLOMME har et geometrisk mønster og fås i grå, grøn og gul og i forskellige størrelser.

”BLOMME er en ny dug i vores sortiment. Den fås i en rund og en firkantet udgave og i grå, grøn og gul. Især sidstnævnte har et meget sommerligt look, der lyser hele dagen op. Dugen har et diskret, klassisk mønster, lidt som sildeben eller årerne på et blad. Men det vigtigste for alle de travle mennesker derude er, at den er krøllefri,” påpeger Sara.

BLOMME matcher farverne i SCANDINAVIAN SENSE-serien og passer godt sammen med runde spiseborde som eksempelvis RINGSTED.

GLORIOSA tæppe i jute


På billedet komplimenterer GLORIOSA jute tæppet en AARHUS sofa og et HINNERUP sofabord.

”GLORIOSA er lavet af jute, og når det ligger under sofabordet eller spisebordet, får hjemmet et moderne og afslappet udtryk. Jute er en hurtigt voksende plante, så tæppet er biologisk nedbrydeligt, og materialet kan genbruges. Du kan bruge det både inde og ude. Det fås i 140x200 cm og 160x230 cm,” fortæller Sara.

FJELLFIOL gulvpuder


På billedet ses FJELLFIOL gulvpuden under en ENGSYRE sofapude og en VALMUE plaid.

FJELLFIOL kan bruges både som gulvpude eller rygpude og har et betræk af bomuldsvelour med en mere mat finish end den sædvanlige velourkvalitet. Den fås i grå og grøn, og betrækket kan vaskes.

”Jeg kan virkelig godt lide bomuldsvelours mere nordiske look, men lige så vigtig er pudens fyld af fjer, der gør, at FJELLFIOL bevarer sin form i lang tid. Du kan bruge FJELLFIOL, når du sidder på gulvet, som en rygpude, når du læser i sengen, eller udenfor på din terrasse eller din altan,” siger Sara.

Emner

Kontakt

Martin Fyn Aamand

Martin Fyn Aamand

Pressekontakt Head of Communications & PR +45 24 80 48 08

Scandinavian Sleeping & Living

JYSK er en international boligindretningskæde med skandinaviske rødder, som gør det let at indrette alle rum i ethvert hjem samt haven.

Med over 3.400 butikker og webshops i 48 lande har JYSK altid et godt tilbud og kompetent service i nærheden, uanset hvordan kunderne ønsker at handle.

Grundlægger Lars Larsen åbnede sin første butik i Danmark i 1979. I dag beskæftiger JYSK 31.000 medarbejdere.

JYSK er en del af familieejede Lars Larsen Group med en omsætning på 44,0 milliarder DKK i finansåret 2021/22. JYSKs omsætning var på 38,5 milliarder DKK i finansåret 2022/23.