Skip to content
Foto: Robin Skjoldborg
Foto: Robin Skjoldborg

Press release -

Copenhagen Contemporary henter ny publikumschef fra Gyldendal

Copenhagen Contemporary (CC) har pr. 1.1.2023 ansat Christina Thiemer i
en nyoprettet stilling som publikumschef – med ansvar for at udvikle kunstcentrets arbejde med bl.a. medlemskaber, events, butik og café. Thiemer kommer fra en stilling som eventchef hos Gyldendal og har tidligere været chef for Politikens Boghal, ligesom hun er kvinden bag den stadigt virksomme boghandel Thiemers Magasin.

Om ansættelsen siger CCs direktør Marie Laurberg:
”Christina Thiemer besidder den sjældne kombination af idérigdom og forretningssans, som vi på CC har søgt hos en ny publikumschef. Og så rummer hun en energi og iværksætterånd, der passer perfekt ind på CC: En ung kunstinstitution med bredt vingefang og højt til loftet. Med Thiemer ombord håber vi, at taget til tider vil lette.

Christina Thiemer udtaler:
”Copenhagen Contemporary er et levende hus, der samler folk, og det arbejde glæder jeg mig til at være med til at styrke med endnu flere gæster og et endnu bredere publikum. Med kunsten som nyt udgangspunkt, skal hele verden skrives på balkortet.”

Om Copenhagen Contemporary
Copenhagen Contemporary (CC) er Københavns internationale kunstcenter, der viser installationskunst skabt af samtidskunstens verdensstjerner og nye talenter. CC har til huse i den prægtige gamle B&W-svejsehal istandsat af arkitekt Dorte Mandrup, der med sine i alt 7.000 m2 smukke industrihaller har pladsen til at udstille de teknisk og pladskrævende formater, som mange samtidskunstnere arbejder i: Store totalinstallationer, performancekunst og monumentale videoværker. Det er kunst, man ofte kan gå ind i og sanse med hele kroppen. Læs mere her: https://copenhagencontemporary.org/

Categories


Copenhagen Contemporary (CC) er Københavns internationale kunstcenter, der viser installationskunst skabt af samtidskunstens verdensstjerner og nye talenter. CC har til huse i den prægtige gamle B&W-svejsehal istandsat af arkitekt Dorte Mandrup, der med sine i alt 7.000 m2 smukke industrihaller har pladsen til at udstille de teknisk og pladskrævende formater, som mange samtidskunstnere arbejder i: Store totalinstallationer, performancekunst og monumentale videoværker.

Contacts

Ida Maj Ludvigsen

Ida Maj Ludvigsen

Press contact Head of PR and Communication +45 6021 9321

Copenhagen Contemporary

Copenhagen Contemporary (CC) is Copenhagen’s international art center showing installation art created by world stars and new emerging talents. CC occupies the magnificent former B&W welding hall offering a total of 7,000 m2 of beautiful industrial halls with plenty of space to show the technical and large formats in which many contemporary artists work: total installations, performance art, and monumental video works.

Copenhagen Contemporary

Refshalevej 173A
1432 Copenhagen K
Denmark