Zmodernizované prodejny JYSK v Měcholupech a v Plzni

Zmodernizované prodejny JYSK v Měcholupech a v Plzni

Ve středu 23. 3. se po celkové přestavbě znovu otevřely dveře prodejen JYSK v Měcholupech a v Plzni-Olympii.

V Plzni se nachází 5 prodejen JYSK, tři z nich už mají podobu nového konceptu. Tzv. Store Concept 3.0 je nejnovější podobou prodejen JYSK, který přináší moderní prezentaci skandinávského sortimentu s cílem poskytnout ještě lepší zážitek z nakupování.

„Naším cílem je přiblížit zákazníkům skandinávský vzhled našeho sortimentu v seversky laděných prodejnách,“ říká Jan Kudweis, manažer konceptu pro JYSK Česká republika a Slovensko.

Ambiciózní plány společnosti JYSK zahrnují modernizaci všech prodejen do konce roku 2024. V České republice je 100 prodejen JYSK a v uplynulém roce jsme investovali téměř 48 milionů korun do stavebních projektů, které zahrnují otevírání nových a přestavby existujících prodejen.

PLZEŇ OLYMPIA

V Plzni jsme začátkem března oslavovali otevření rekonstruované prodejny Plzeň Berounka a minulý týden se zákazníci mohli přijít podívat na znovuotevření další místní prodejny – JYSK Olympia. Zákazníci se na slavnostní akci těšili, i když rekonstrukce je zpočátku zaskočila.

„Když zákazníci viděli stavební práce a přesuny regálů, lekli se, že končíme. Mysleli si, že prodejnu zavíráme, ale ubezpečili jsme je, že je to naopak, že to bude ještě lepší,“ říká o prvních reakcích zákazníků Simona Červenková, vedoucí prodejny. Výsledná podoba prodejny po přestavbě, stejně jako průvodní marketingová kampaň, je už příjemně překvapila.

„První den slavnostního znovuotevření přišlo mnoho zákazníků. Lákaly je novinky na prodejně a samozřejmě i skvělé ceny. S mým týmem jsme se poctivě připravovali a otvíračka měla úspěch. Jsem na ně opravdu pyšná, jak se do toho opřeli,“ říká o svém týmu Simona. O jejich skvělé týmové práci a zákaznickém servisu svědčí i přízeň zákazníků, kteří se na prodejnu rádi vrací. „Mám štěstí,“ dodává na adresu svých kolegů Simona.

Zákaznickým hitem slavnostního znovuotevření bylo závěsné křeslo GJERN, které je v nabídce ve dvou barvách.

MĚCHOLUPY

Ve stejný den jako v Plzni se slavnostní znovuotevření konalo i v pražských Měcholupech. V Praze je to jedna z nejnovějších prodejen, celkem z 11. Prodejna v Měcholupech byla otevřena na podzim roku 2017 jako součást retailového parku a letos na jaře se dočkala přestavby do nové atraktivnější podoby.

Samotná přestavba byla pro místní nemalou výzvou. V týmu jim chyběli kolegové a kromě výpomoci s přestavbou intenzivně pracovali i na přípravách na zahradní sezónu. Spolu s pomocí od kolegů z jiných prodejen ale všechno zvládli výborně a odměnou jim je obnovená moderní prodejna a aktivní zájem zákazníků.

„Absolutním hitem byly matrace, konkrétně jedna z našich nejkvalitnějších matrací – GOLD F150. Za tak skvělou cenu to byla neodolatelná nabídka,“ říká s úsměvem obchodníka Vendula Landová, vedoucí prodejny JYSK Měcholupy.

Součástí každé prodejny JYSK je matracové studio, kde si zákazníci mohou matrace vyzkoušet a nechat si poradit od školeného personálu.

„Kromě matrací byl velký zájem i o zahradní sortiment. Skvělé nabídky ve speciálním kampaňovém letáku a krásné počasí pro nás byly ideální kombinací,“ říká Vendula a dodává: „Věřím, že nová podoba prodejny, která je opravdu krásná, k nám přiláká ještě více zákazníků.“

Témata

Značky

JYSK je mezinárodní obchodní řetězec se skandinávskými kořeny, který nabízí kompletní vybavení do domácnosti a na zahradu. S více než 3 100 prodejnami a e-shopy v 50 zemích světa je JYSK vždy poblíž se skvělou nabídkou a kompetentními službami, ať už se zákazník rozhodne nakupovat jakkoliv.

Zakladatel společnosti Lars Larsen otevřel první prodejnu v roce 1979 v Dánsku. Dnes má JYSK přes 28 500 zaměstnanců.

JYSK je součástí rodinné firmy Lars Larsen Group s celkovým obratem 5,255 miliard EUR ve finančním roce 2020/21. Obrat JYSKu činil 4,4 miliardy EUR ve finančním roce 2020/21.

Kontakty pro média

Zuzana Rafajlovič

Kontakt pro média Communications Manager +420 724 405 262

Scandinavian sleeping and living

S více než 3 400 prodejnami a e-shopy ve 48 zemích světa je JYSK a jeho skvělá nabídka i kompetentní zaměstnanci vždy nablízku, ať už se zákazník rozhodne nakupovat jakkoliv.

Zakladatel Lars Larsen otevřel první prodejnu v roce 1979 v Dánsku. Dnes má JYSK více než 31 000 zaměstnanců.

JYSK spadá pod rodinnou společnost Lars Larsen Group, jejíž celkový obrat za finanční rok 2021/22 činí 5,9 miliardy eur. Obrat JYSKu tvořilo ve finančním roce 2022/23 5,2 miliardy eur.