JYSK oslavuje otevření 100. prodejny v České republice

JYSK oslavuje otevření 100. prodejny v České republice

Společnost JYSK působí na českém trhu od roku 2003, kdy otevřela první prodejnu v hlavním městě. Od té doby se společnost rozrostla a 30. září 2021 se otevřela v pořadí 100. prodejna JYSK v České republice.

Poslední zářijový den tohoto roku se slavnostně otevřela 100. prodejna JYSK v České republice. Nejnovější prodejna se nachází v Kutné Hoře a je součástí nově otevřeného obchodního centra. Slavnostního otevření se zúčastnil i starosta města, který spolu s generálním ředitelem JYSKu symbolicky přestřihl pásku a oficiálně tak 100. prodejnu JYSK otevřel.

„Je pro mne potěšením přivítat společnost JYSK v našem městě. Nové prodejně přeji, aby se jí dařilo a aby si mezi občany našeho města našla své zákazníky. Věřím, že si z vaší nabídky vyberou mladší i starší ročníky, mladé páry při startu do společného života a bydlení,“ popřál nové prodejně Josef Viktora, starosta města Kutná Hora.

Slavnostní otevření 100. prodejny JYSK

Expanze je hnací silou společnosti JYSK už od jejího založení roku 1979, protože růst a otevírání dalších prodejen byly cílem i našeho zakladatele Larse Larsena. Naše neustálé rozšiřování vytváří místní pracovní příležitosti a přibližuje společnost JYSK zákazníkům. JYSK je mezinárodní maloobchodní sítí; díky tomu můžeme nakupovat globálně ve velkých objemech a přinášet našim zákazníkům skvělé nabídky každý den.

"Ačkoliv jsme globálním hráčem, působíme lokálně, o čemž svědčí otevření sté prodejny v České republice. Věříme v potenciál kamenných prodejen, chceme být blízko zákazníkům, přivítat je v našich prodejnách a inspirovat je naším sortimentem. Stá prodejna je významným milníkem, ale ještě nekončíme, pokračujeme dál," říká Peter Brányik, generální ředitel JYSK Česká republika a Slovensko.

Den před slavnostním otevřením kutnohorské prodejny odstartovala celonárodní marketingová kampaň pro všechny zákazníky JYSKu. Speciální kampaň se skvělými nabídkami bude probíhat během celého následujícího měsíce.

"Chtěl bych poděkovat všem zaměstnancům. Otevření 100 prodejen během 18 let je výsledkem společného úsilí. Díky jejich každodenní zodpovědné a kompetentní práci můžeme dnes společně oslavovat jubilejní prodejnu," dodává Peter Brányik.

Generální ředitel Peter Brányik děkuje všem zaměstnancům:

Témata

Značky

JYSK je mezinárodní obchodní řetězec se skandinávskými kořeny, který nabízí kompletní vybavení do domácnosti a na zahradu.

S více než 3 300 prodejnami a e-shopy ve 48 zemích světa je JYSK a jeho skvělá nabídka i kompetentní zaměstnanci vždy nablízku, ať už se zákazník rozhodne nakupovat jakkoliv.

Zakladatel Lars Larsen otevřel první prodejnu v roce 1979 v Dánsku. Dnes má JYSK více než 30 000 zaměstnanců.

JYSK je součástí rodinné společnosti Lars Larsen Group a její celkový obrat za finanční rok 2021/22 činí 44 miliard dánských korun. Obrat JYSKu tvořilo ve finančním roce 2022/23 38,5 miliard dánských korun (5,2 miliardy eur).

Kontakty pro média

Zuzana Rafajlovič

Kontakt pro média Communications Manager +420 724 405 262

Scandinavian sleeping and living

S více než 3 400 prodejnami a e-shopy ve 48 zemích světa je JYSK a jeho skvělá nabídka i kompetentní zaměstnanci vždy nablízku, ať už se zákazník rozhodne nakupovat jakkoliv.

Zakladatel Lars Larsen otevřel první prodejnu v roce 1979 v Dánsku. Dnes má JYSK více než 31 000 zaměstnanců.

JYSK spadá pod rodinnou společnost Lars Larsen Group, jejíž celkový obrat za finanční rok 2021/22 činí 5,9 miliardy eur. Obrat JYSKu tvořilo ve finančním roce 2022/23 5,2 miliardy eur.