Nová kolekce Nordic Mood inspirovaná panenskou přírodou

Novinka -

Nová kolekce Nordic Mood inspirovaná panenskou přírodou

Nová kolekce Nordic Mood je k dostání na prodejnách a online na JYSK.cz.

Grónsko je nádherné místo. Bílé nekonečno pokryté sněhem a ledem. Modré hlubiny drsného oceánu. Hnědá půda s kameny nejrůznějších tvarů. Takhle si představujeme krásu divočiny bez lidského zásahu.

Tuto představu by měla evokovat nová kolekce JYSKu Nordic Mood.

„Inspirováni přírodou pracujeme s barvami, jako je šedomodrá, podobná oceánu, zemitá hnědá a zelená, barva trávy a stromů. Zaměřili jsme se na přírodní vzhled a na ruční práce ve formě bambusových pletených výrobků. Minimalistický vzhled a přírodní tóny mají přinést do našeho domova klid,“ popisuje novou kolekci Tina Nymann z nákupního oddělení JYSKu.

Textil v přírodních barvách

Domácí textil v tmavších barvách, jako je prošívaná deka VALMUE nebo dekorační polštář HORNFIOL, v nás probouzejí představu přírody. Podobně jako váza FELIX a květináč MANDRUP, které svou strukturou připomínají dotek divočiny.

Výrobky ze dřeva, jako je lampa MINGUS, vnesou rovnováhu do tmavých a syrových barev.

„Textilní výrobky lze velmi dobře kombinovat téměř se vším. Lampa MINGUS je vhodným doplňkem pro vyvážení minimalistického vzhledu,“ dodává Tina.

Vybrané produkty z kolekce

KORALLROT – pestrobarevný dekorační polštář se hodí téměř ke všemu a snadno se kombinuje.

MANDRUP – květináč s betonovým vzhledem je skvělým doplňkem k minimalistickému interiéru.

MINGUS – lampa na baterie přináší do místnosti útulné světlo.

Témata

Značky

Kontakty pro média

Zuzana Rafajlovič

Kontakt pro média Communications Manager +420 724 405 262

Scandinavian sleeping and living

JYSK je mezinárodní obchodní řetězec se skandinávskými kořeny, který nabízí kompletní vybavení do domácnosti a na zahradu.
S více než 3 400 prodejnami a e-shopy ve 48 zemích světa je JYSK a jeho skvělá nabídka i kompetentní zaměstnanci vždy nablízku, ať už se zákazník rozhodne nakupovat jakkoliv.

Zakladatel Lars Larsen otevřel první prodejnu v roce 1979 v Dánsku. Dnes má JYSK více než 31 000 zaměstnanců.

JYSK spadá pod rodinnou společnost Lars Larsen Group, jejíž celkový obrat za finanční rok 2021/22 činí 5,9 miliardy eur. Obrat JYSKu tvořilo ve finančním roce 2022/23 5,2 miliardy eur.