Skip to content
„Signicat“ bendro ekonominio poveikio tyrimas atskleidžia  303 % investicijų grąžą (IG) ir 75 % sumažėjusias sukčiavimo išlaidas

Press release -

„Signicat“ bendro ekonominio poveikio tyrimas atskleidžia 303 % investicijų grąžą (IG) ir 75 % sumažėjusias sukčiavimo išlaidas

SIGNICAT, 2023 m. spalio 13 d. — „Signicat“, pirmaujantis skaitmeninės tapatybės sprendimų teikėjas Europoje, šiandien paskelbė iš „Forrester Consulting“ užsakytą tyrimą apie „Signicat“ bendrą ekonominį poveikį™ (TEI). Tyrime nagrinėjama didelė „Signicat“ sprendimų nauda verslui, įskaitant tiek kiekybinius, tiek kokybinius pranašumus.

Atlikus interviu su klientais ir finansinę analizę, „Forrester“ tyrime nustatyta, kad sudėtinė finansinių paslaugų organizacija, kurios pasaulinės pajamos siekia 16 milijardų eurų, o investicijų grąža (IG) – 303 % ir grynoji trejų metų dabartinė vertė (GPV) – 10,80 milijonų eurų, atsipirks per mažiau nei 6 mėnesius, o sumažėjus sukčiavimui jį dengusios lėšos atsipirko net 75 %.

Šviežio oro gūsis reguliuojamų paslaugų sektoriuje

Skaitmeninėje aplinkoje finansų įstaigos susiduria su įvairiais iššūkiais: kaip išlaikyti augimą ir užtikrinti atitiktį, kovoti su sukčiavimu, kartu suteikiant nepriekaištingą patirtį klientui. O tai yra Europos lygiu veikiančios „Signicat“ siūlomų paslaugų pagrindas: novatoriški skaitmeninės tapatybės sprendimai. „Signicat“ ne tik padeda įmonėms pereiti į skaitmeninį pasaulį, bet jam suteikia ir tikrumo, sukurdama pasitikėjimą.

Dirbame skirtingose rinkose, o identifikavimo erdvė yra labai netvarkinga dėl su lokacija susijusių skirtumų. Tuo pačiu metu AML reglamentai ir jų nesilaikymo pasekmės yra rimtos. Būtų sunku užtikrinti patikimą pasiruošimą ir pagrindą, jei patys bandytume valdyti visas tiesiogines integracijas kiekvienoje atskiroje rinkoje. Toks paslaugų teikėjas kaip „Signicat“, teikiantis šias paslaugas vienoje vietoje, mums yra didelė vertybė“, – sako tyrime dalyvavęs technologijų ir pristatymo įmonės mokėjimų generalinis direktorius.

Kiekybiškai įvertinama nauda: pagrindiniai atradimai

Kiekybinės tyrimo išvados rodo svarbią ekonominę naudą skirtingiems „Signicat“ klientams, kurių IG yra 303 %:

- Sumažėjus sukčiavimo lygiui, 75 % sumažintos sukčiavimo išlaidos.

- Klientų konversijos rodikliai padidėjo 19 procentinių punktų.

- Sutaupytos darbo sąnaudos dėl parašų skaitmeninimo, taip pat išvengta daugiau nei 1,1 milijono atspausdintų popieriaus puslapių per 1 metus.

- Paslaugų atsipirkimas – mažiau nei 6 mėnesiai.

- Be to, vienas „Signicat“ klientas, žmogiškųjų išteklių konsultacinė įmonė, nustatė, kad automatizuotas tapatybės tikrinimo procesas pagerino veiklos efektyvumą, todėl konsultantams tai sutaupo net 40 000 valandų.

Sukčiavimo prevencija ir dėmesys klientui

Itin svarbu tai, kad „Signicat“ padėjo organizacijai 75 % apkarpyti sukčiavimo išlaidas, nes buvo sumažintas sukčiavimo lygis. Šiuolaikinėje skaitmeninėje aplinkoje klientai vertina saugumą ir patogumą. „Signicat“ metodai ne tik apsaugo nuo sukčiavimo ar apsimetinėjimo, bet ir užtikrina sklandžią bei patogią patirtį. Šis į klientus orientuotas dėmesys ne tik palengvina teisėtą klientų prisijungimą ir autentifikavimą, bet ir atgraso nuo sukčių, todėl jiems sunkiau pažeisti sistemas.

Labai didžiuojamės „Signicat“ sėkme mažinant sukčiavimą ir didinant klientų pasitenkinimą“, – sako Asger Hattel, „Signicat“ generalinis direktorius. „Signicat“ pėdsakas Europoje leidžia klientams naudojant mūsų sprendimus dirbti bet kurioje šalyje. Esame pranašūs tuo, kad siūlome visus skaitmeninės tapatybės sprendimus vienoje vietoje ir esame visus reikalavimus atitinkantis teikėjas. Rinkos lyderiai Europoje ir už jos ribų pasitiki mumis savo skaitmeniniame klientų įvedimo kelyje, o mes kiekvieną dieną daug dirbame, kad galutiniam naudotojui jų procesai būtų greitesni, saugesni, patogesni ir, žinoma, be sukčiavimų“, – pridūrė jis.

Lankstumas ir pasaulinė aprėptis

„Total Economic Impact™“ tyrimas rodo, kad pasaulinė „Signicat“ aprėptis, identifikavimo metodų patirtis ir lankstumas leidžia įmonėms lengviau plėstis į naujas rinkas.

Mums svarbu žengti į naujas vertikales ir rinkas, o „Signicat“ leidžia greičiau pasiekti tikslą, nes nereikia galvoti, ką turėtume daryti“, – apie atitikties reikalavimamus ir klientų tapatybės tikrinimo iššūkius dalinasi kredito bendrovės produktų plėtros vadovas.

Kokybiniai privalumai

Tyrimas taip pat atskleidžia keletą kokybinių „Signicat“ sprendimų pranašumų:

- Patobulintas kovos su pinigų plovimu (AML) atitikimas visose šalyse.

- Klientų patirties gerinimas, atsižvelgiant į augančią orientacijos į klientą tendenciją.

- Greitesnė klientų registracija, sutaupomas laikas.

- Prieiga prie naujų rinkų naudojant tik vieną tapatybės patvirtinimo platformą.

- Dėl procesų skaitmeninimo, sumažintas poveikis aplinkai.

„The Total Economic Impact™ Of Signicat“ tyrimą galite atsisiųsti čia.


Apie „Signicat“

„Signicat“ yra pirmaujantis el. tapatybės sprendimų teikėjas Europoje. „Signicat“ skaitmeninės tapatybės platformą sudaro plačiausias tapatybės tikrinimo ir autentifikavimo sistemų rinkinys pasaulyje, pasiekiamas per vieną integravimo tašką. Platforma palaiko visą tapatybės kelionę nuo klientų atpažinimo ir prisijungimo, iki verslo sandorių sudarymo. „Signicat“ buvo įkurta 2006 m., o 2019 m. ją įsigijo pirmaujanti Europos privataus kapitalo investuotoja „Nordic Capital“. Jos būstinė yra Trondheime, Norvegijoje. Šiandien „Signicat“ turi daugiau nei 450 atsidavusių profesionalų 17–oje biurų Europoje.

Daugiau informacijos apie „Signicat“ rasite čia: www.signicat.com

Contacts

Alba Zaragoza

Alba Zaragoza

Press contact Communications Manager PR & Communication +34 648839894
Signicat

Beddingen 16
7042 Trondheim
Norway

Visit our other newsrooms