Gå direkt till innehåll
Digitaalinen lokikirja, nopeampi automaattinen reittisuunnittelu ja integroitu tuuli- ja sääennuste ovat joitain uuttuuksia, joita käyttäjät voivat odottaa.
Digitaalinen lokikirja, nopeampi automaattinen reittisuunnittelu ja integroitu tuuli- ja sääennuste ovat joitain uuttuuksia, joita käyttäjät voivat odottaa.

Pressmeddelande -

Skippo julkaisee uuden sovelluksen 850 000 pohjoismaalaiselle käyttäjälle.

Viime syksynä ruotsalainen BoatTech-yritys Skippo, Pohjoismaiden johtava navigointipalvelu, otti haltuunsa 0100100 Merellä, Enirolta. Nyt rakastetun sovelluksen kaikkien aikojen suurin päivitys on käynnissä.

Tänä päivänä 850 000 veneilijää Pohjoismaissa saa uuden ikonin puhelimeensa tai tabletilleen, kun Skippo julkaistaan. Sovellus, joka helpottaa veneiliöiden veneilyelämän suunnittelua, navigointia ja lokikirjausta.

"Olemme innoissamme ja ylpeitä saadessamme vihdoin esitellä, mitä olemme tehneet talven aikana! 0100100 Merellä-sovelluksen haltuunoton jälkeen viime syksynä olemme keskustelleet satojen käyttäjien kanssa selvittääksemme, kuinka voimme parantaa sovellusta. Nämä oivallukset, sekä omat ajatuksemme ja ideamme ovat tiivistyneet tulokseen, jonka käyttäjämme näkevät nyt käsissään." sanoo toimutusjohtaja Fredrik Oscarson.

Sovelluksen ikoninen keltainen väri tunnistetaan, mutta vanha ankkuri on korvattu uudella symbolilla.

"Uusi ikoni edustaa sovelluksen modernisointia, jonka olemme tehneet, ja meidän avainsanamme on ollut evoluutio eikä vallankumous. Rakennamme suositun sovelluksen päälle ja toivomme, että käyttäjät tunnistavat kaiken hyvän, joka oli ennestään, mutta arvostavat samalla parannettua käyttökokemusta" Fredrik Oscarson jatkaa.

Uutuudet, joita käyttäjät voivat odottaa uudessa Skippo-sovelluksessa, sisältävät muun muassa:

  • Tuuli- ja säätiedot, jotka näkyvät suoraan merikartalla
  • Uusi digitaalinen lokikirja veneprofiililla, josta myös pääsy tilastoihin, joissa näkee esim. venematkojen määrän ja merellä vietetyn ajan
  • Yksinkertaistetut hakutoiminnot
  • Uudistunut ulkonäkö parantuneella käyttömukavuudella
  • Parannettu suorituskyky, joka tuottaa esim. nopeamman automaattisen reittisuunnittelun

0100100 Merellä-sovelluksen nykyiset tilit ja/tai tilaukset toimivat Skippo-sovelluksessa normaalisti.

Ämnen

Kategorier


Skippo perustettiin vuonna 2022 tavoitteenaan luoda ja tarjota digitaalisia palveluita, jotka helpottavat veneilyä pohjoismaisille veneilijöille. Kun yritys otti 0100100 Merellä-sovelluksen haltuunsa Enirolta, Skippo pyörittää nyt Pohjoismaiden johtavaa venenavigointisovellusta lähes miljoonalla käyttäjällä.

Kontakter

Fredrik Oscarson

Fredrik Oscarson

Presskontakt VD och grundare +46 70 765 15 37

Skippo

On a mission to transform boatlife for the many boaters in the Nordics.

Skippo AB

Brahegatan 10
114 37 Stockholm
Sweden