Gå direkt till innehåll
NSG Group på Glasstec 2024
NSG Group på Glasstec 2024

Pressmeddelande -

NSG Group på Glasstec 2024 i Düsseldorf

NSG Group, der fremstiller glas under Pilkington-mærket, vil udstille sine seneste innovationer på verdens største glasindustrimesse, Glasstec 2024 i Düsseldorf, den 22. – 25. oktober.

Temaet for i år på NSG Groups stand vil være den nye makechange platform der implementeres i alle aktiviteter for at nå koncernens bæredygtighedsmål.

Besøgende på stand G20 i hal 10, vil kunne opleve og udforske nyligt introducerede produkter og innovative glasløsninger, der egner sig til en bred række af projekter, uanset deres udfordringer og budget.

Innovationer og nøgleprodukter

Pilkington Mirai™: dette seneste produkt har 52 % mindre mængde indlejret kuldioxid end standard floatglas og er førende på markedet. Det vil spille en nøglerolle i bæredygtigt design. Pilkington Mirai™ blev lanceret i oktober sidste år og er et kulstoffattigt alternativ til almindeligt floatglas med samme ydeevne, kvalitet og udseende. Det er et banebrydende produkt, der er produceret med en kombination af alternative brændstoffer, en høj andel genbrugt knust glas og elektricitet fra grønne kilder.

NSG Group vil også præsentere den nye HomeComfort-serie. I standens mødelokale med HomeComfort vil besøgende kunne se HeatComfort og LuxComfort. En infrarød glasradiator, HeatComfort-løsningen med NSG TEC™, vil også blive vist i standen. HeatComfort er en serie af produkter, der anvender NSG Groups teknologi med elektrisk ledende belægninger til at redefinere begrebet komfort.

Pilkington Sunplus™ BIPV, som også vil blive udstillet, er løsningen, der inkluderer Building Integrated Photovoltaics (BIPV), der gør det muligt for en bygning at generere energi på en miljøvenlig og æstetisk måde sammenlignet med traditionelle energikilder.

Pilkington AviSafe™ er et produkt med en speciel belægning designet til at forhindre fugle i at kollidere med vinduer og facader. Dets UV-forstærkede mønster er mere synligt for fugle end for mennesker og giver maksimal gennemsigtighed, mens det stadig er attraktivt. Kombinationen af fuglevenligt glas og Pilkington Suncool™ Q, solafskærmende glas med overlegen ydeevne, vil også være på plads. Pilkington AviSafe Suncool™ Q 70 er et neutralt, overlegent solafskærmende glas med høj farvestabilitet, lav refleksion og meget god selektivitet, der også giver beskyttelse mod fuglekollisioner.

De hærdbare varianter af Pilkington Suncool™ Q-serien, med den laveste refleksion på markedet, vil også blive udstillet på standen. Pilkington Suncool™ Q-serien består af tre produkter: Pilkington Suncool™ Q 50, Pilkington Suncool™ Q 60 og Pilkington Suncool™ Q 70, som alle har høj farvestabilitet, lav refleksion og meget høj selektivitet. Belægningerne i Q-serien er kendetegnet ved forskellig lystransmission og g-værdi, men de har et ensartet udseende, der gør, at de nemt kan kombineres i samme bygning. De hærdbare varianter er: Pilkington Suncool™ Q 60 Pro T og Pilkington Suncool™ Q 70 Pro T.

Pilkington OptiView™ Ultra Protect, et ekstra klart lamineret glas med anti-reflekterende belægning, vises som enkelt glas og i en termorude. Produktet reflekterer kun 1 % og har dermed de bedst mulige egenskaber for god gennemsigtighed.

Endelig vil der fremtrædende udstilles i standen en væg af Pilkington Pyrostop® Line brandbeskyttende glas. Produktet fås i brandklasser fra EI 30 til EI 120. Med kun en tynd lodret silikonefuge mellem glassene er produktet velegnet til panoramavægge uden lodrette profiler.

Dette er blot nogle af de produkter og løsninger, der vil blive præsenteret på standen, hvor besøgende også får mulighed for at lære mere om hele produktsortimentet, som præsenteres i et globalt produktkatalog online.

NSG Group-teamet på Glasstec ser frem til at møde kunder og besøgende, der vil vide mere om, hvordan Pilkingtons glasløsninger kan hjælpe dem.

Besøg NSG Group på stand #10-G20.

Ämnen

Kategorier


    Pilkington har sidan 1976 forsynet det skandinaviske markedet med glas og glasprodukter. Vi sælger floatglas, belagt og lamineret glas produceret i koncernens floatglasfabrikker i Europa. Vi fremstiller termoruder på vores fabrik i Elverum, Norge.

    NSG Group er verdens førende leverandør af glas og rudesystemer inden for tre større forretningsområder: Architectural, Automotive og Creative Technology. Architectural fremstiller og leverer glas til arkitektoniske bygningsløsninger, solenergi og andre sektorer. Automotive leverer til det originale udstyr (OE) og udskiftningsglas til eftermarkedet (AGR). Creative Technology omfatter flere forskellige virksomheder, herunder linser og lysstyringer til printere og scannere og specielle glasfiberprodukter såsom tandremme og glaspulver.o

    För mere information om NSG Group: www.nsg.com

    www.pilkington.se
    www.pilkington.no
    www.pilkington.dk

Kontakter

Anett Karlsson

Anett Karlsson

Presskontakt Technical Advisory Service and Technical Sales Manager Scandinavia Teknisk rådgivning/ försäljning 035-153048
Alexander Mattsson

Alexander Mattsson

Presskontakt Processing Operations & Business Development Manager Fire Protection Glass Brandskyddsglas 035 153001

Att göra skillnad i världen med hjälp av glasteknologi

Pilkington har sedan 1976 försett den skandinaviska marknaden med glas och glasprodukter. Vi säljer floatglas, belagt och laminerat glas som produceras i koncernens floatglasfabriker i Europa. Vi tillverkar isolerglas på vår anläggning i Elverum, Norge.

NSG Group är världens ledande tillverkare av glas och inglasningssystem inom affärsområdena Architectural, Automotive och Creative Technology. Architectural tillverkar och levererar glas för arkitekturtillämpningar samt för solenergimarknaden och andra sektorer. Automotive bistår marknaderna för originalutrustning till bilar (OE) och ersättningsrutor för eftermarknaden (AGR). Creative Technology omfattar flera olika verksamheter inkl. linser och ljusstyrningar i skrivare och skannrar, glasfiber som används till kamremmar i bilmotorer och glasflingor samt Fina Glass produkter.

Pilkington Floatglas AB

Karl XI:s väg 61
302 96 Halmstad
Sverige