Gå direkt till innehåll
NSG Group introducerer HomeComfort på Glasstec 2024
NSG Group introducerer HomeComfort på Glasstec 2024

Pressmeddelande -

NSG Group introducerer HomeComfort-serien på Glasstec 2024

NSG Group, anerkendt producent af Pilkington-glas, vil introducere sin nye HomeComfort-serie på Glasstec 2024. Messen, der finder sted fra 22. til 25. oktober i Düsseldorf, vil fremhæve disse produkter, der er designet til øget komfort i hjemmet sammen med NSG Groups igangværende makechange-initiativ for bæredygtighed.

At balancere bæredygtighed og komfort

Med en arv af innovation, der går tilbage til grundlæggelsen af Pilkington, fortsætter NSG Group med at udvikle glasteknologi. Som pionerer inden for fremstilling af floatglas er virksomheden forpligtet til at forbedre bæredygtigheden af sine produkter samt komforten i leve- og arbejdsmiljøer.

Den nye HomeComfort-serie er designet til at opfylde denne vision og tilbyder glasapplikationer, der understreger miljøansvar og komfort for brugeren.

HeatComfort: bæredygtig opvarmning

Et af nøgleprodukterne i HomeComfort-serien er HeatComfort, en opvarmet termorude, der bruger den elektrisk ledende belægning af NSG TEC™. Denne teknologi giver infrarød varme, som er en bæredygtig opvarmningsmetode, og forbedret komfort i hjemmet.

Selvom glas generelt giver god isolering, kan det stadig forårsage varmetab i de koldere måneder af året. HeatComfort minimerer ikke kun varmetabet, men giver også et mere stabilt og behageligt indeklima. U-værdien ændres ikke, men denne teknologi kan øge boligens energieffektivitet og kombinerer komfort med bæredygtighed.

LuxComfort: integreret solafskærmning

Et andet produkt i HomeComfort-serien er LuxComfort med integrerede persienner i termoruden. Denne løsning beskytter mod solvarme og blænding, hvilket gør den velegnet i energieffektive byggeprojekter. LuxComfort forbedrer ikke kun æstetikken, men fremmer også lavere energiforbrug og opfylder de strengere krav i klimakontrolstandarder.

I de varmere måneder blokerer LuxComfort sollys for at forhindre overophedning. I de koldere måneder kan persiennerne hæves for at lukke mere sollys ind, hvilket reducerer varmeomkostningerne ved at drage fordel af den naturlige varme fra solen. Denne dobbelte funktion giver privatliv, når det er nødvendigt og reducerer omkostningerne til både opvarmning og køling.

Klimastyring året rundt med HomeComfort

HomeComfort-serien tilbyder klimastyring året rundt, der er nem at styre, uanset om du er hjemme eller på farten. Når produkterne er forbundet i HubComfort-appen, kan brugerne fjernstyre, om persiennerne skal rulles ned eller skrues op for varmen, inden de kommer hjem.

Formålet med HomeComfort

Alderlan Vitalino, Global VA og Marketing Director Europe Architectural Glass SBU siger: “Det har aldrig været vigtigere at skabe et hjemmemiljø, der giver både komfort og effektivitet, når arbejde hjemmefra er blevet mere og mere almindeligt. HomeComfort er udviklet til at imødekomme dette behov og tilbyder glasløsninger, der gør bolig- og arbejdsrum mere behagelige, energieffektive og fleksible."

NSG Group planlægger at udvide HomeComfort-serien i fremtiden, hvilket yderligere vil forbedre boligkomforten med fokus på bæredygtighed.

Andre innovationer

NSG Group vil også vise andre produkter på Glasstec 2024 udover HomeComfort-serien. Besøgende på vores stand kan blandt andet se Pilkington Mirai™, glasset med det laveste CO2-aftryk og Pilkington AviSafe™, designet til at forbedre fuglesikkerheden og samtidig bevare gennemsigtigheden. Disse produkter afspejler sammen med HomeComfort NSG Groups engagement i innovation og bæredygtighed i glasindustrien.

Besøg NSG Group på Glasstec 2024

Besøg os i hal 10, stand G20 på Glasstec 2024 i Düsseldorf eller besøg vores hjemmeside for at finde ud af mere om NSG Groups produkter og teknologier.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


    Pilkington har sidan 1976 forsynet det skandinaviske markedet med glas og glasprodukter. Vi sælger floatglas, belagt og lamineret glas produceret i koncernens floatglasfabrikker i Europa. Vi fremstiller termoruder på vores fabrik i Elverum, Norge.

    NSG Group er verdens førende leverandør af glas og rudesystemer inden for tre større forretningsområder: Architectural, Automotive og Creative Technology. Architectural fremstiller og leverer glas til arkitektoniske bygningsløsninger, solenergi og andre sektorer. Automotive leverer til det originale udstyr (OE) og udskiftningsglas til eftermarkedet (AGR). Creative Technology omfatter flere forskellige virksomheder, herunder linser og lysstyringer til printere og scannere og specielle glasfiberprodukter såsom tandremme og glaspulver.

    For mer information om NSG Group: www.nsg.com

    www.pilkington.se
    www.pilkington.no
    www.pilkington.dk

Kontakter

Anett Karlsson

Anett Karlsson

Presskontakt Technical Advisory Service and Technical Sales Manager Scandinavia Teknisk rådgivning/ försäljning 035-153048
Agneta Kristiansson

Agneta Kristiansson

Presskontakt Marketing Communication & Sales Analyst 035-153085

Att göra skillnad i världen med hjälp av glasteknologi

Pilkington har sedan 1976 försett den skandinaviska marknaden med glas och glasprodukter. Vi säljer floatglas, belagt och laminerat glas som produceras i koncernens floatglasfabriker i Europa. Vi tillverkar isolerglas på vår anläggning i Elverum, Norge.

NSG Group är världens ledande tillverkare av glas och inglasningssystem inom affärsområdena Architectural, Automotive och Creative Technology. Architectural tillverkar och levererar glas för arkitekturtillämpningar samt för solenergimarknaden och andra sektorer. Automotive bistår marknaderna för originalutrustning till bilar (OE) och ersättningsrutor för eftermarknaden (AGR). Creative Technology omfattar flera olika verksamheter inkl. linser och ljusstyrningar i skrivare och skannrar, glasfiber som används till kamremmar i bilmotorer och glasflingor samt Fina Glass produkter.

Pilkington Floatglas AB

Karl XI:s väg 61
302 96 Halmstad
Sverige