Gå direkt till innehåll
Løsninger for Offentlig Sektor
Løsninger for Offentlig Sektor

Pressmeddelande -

Løsninger for Offentlig Sektor – Samarbeidspartners

Løsninger for offentlig sektor 2025: Partnere som driver innovasjon og vekst
Norges ledende møteplass for alle som leder, utvikler og organiserer offentlig virksomhet, er stolte av å presentere sine partnere for 2025: IKT-Norge, Den norske Dataforening (DND) og Norwegian Datacenter Industry. Sammen med disse fremtredende organisasjonene, har Løsninger for offentlig sektor som mål å være en ledende plattform for innovasjon og kunnskapsutveksling i teknologisektoren.

IKT-Norge Mali Hole Skogen, Teknologi- og bærekraftsdirektør i IKT-Norge:
– Når vi står på terskelen til en industriell revolusjon drevet av AI, er det en betydelig mangel på IT-kompetanse i det norske arbeidsmarkedet. En avgjørende måte å løse dette problemet på er å samle teknologitalenter og de som besitter denne verdifulle kompetansen på internasjonale arenaer for å dele innsikt og heve nivået på ny forskning og kunnskap. Løsninger for offentlig sektor er derfor en viktig arena på veien mot å bygge det digitale og bærekraftige Norge i fremtiden.

Norwegian Datacenter Industry Bjørn Rønning, Daglig leder i Norwegian Datacenter Industry:
– Vi er begeistret over å kunngjøre vårt samarbeidspartnerskap med Løsninger for offentlig sektor 2025 og ser frem til å utvikle et fruktbart partnerskap fremover.

Den norske Dataforening (DND) Hege Svendsen, Administrerende direktør i DND:
– Vi i Den norske Dataforening er begeistret over å samarbeide med Løsninger for offentlig sektor. Vi ser dette arrangementet som en unik mulighet til å styrke forbindelsene med våre medlemmer, delta i meningsfulle diskusjoner med bransjeprofesjonelle og få innsikt i de nyeste og mest spennende utviklingene i IT-sektoren. Vi ser frem til å bidra til arrangementet med flere av våre eksperttalere på scenen og ha en sterk tilstedeværelse på utstillingen. Vi tror dette samarbeidet vil være en verdifull opplevelse for begge parter. Mitt team er klare og entusiastiske for å jobbe sammen med teamet til Løsninger for offentlig sektor for å skape en uforglemmelig opplevelse.

Om Løsninger for offentlig sektor
Løsninger for offentlig sektor er Norges største arrangement og møteplass for høyteknologisk transformasjon gjennom ny teknologi. Showet samler seks ledende teknologibegivenheter: Big Data & AI Expo, Cyber Security Expo, Cloud Expo, Data Centre Expo, DevOps Expo og Mobile Expo. Gjennom personlige møter og umiddelbare tilbakemeldinger skapes unike muligheter for å bygge sterke relasjoner og inngå avtaler effektivt.

Dette banebrytende arrangementet vil finne sted 7. og 8. mai 2025 på Nova Spectrum, Lillestrøm, og er knyttet til innovasjonsrevolusjonen som fundamentalt transformerer fremtiden for teknologi over hele verden.

Vil du vite mer?

Kontakt Anthony Morrissey, Business Manager Live Expo, tlf: +46 735-24 89 00, e-post: am@liveexpo.se.
Mer informasjon: https://losningerforoffentligs...

Live Expo arrangerer show, møter, konferanser og arrangementer i det skandinaviske markedet. Vi matcher mennesker og selskaper for å gjøre forretninger, nettverke og bli inspirert av hverandre. Live Expo er startet av Sveriges mest erfarne entreprenører innen show og arrangementer, som har lansert over hundre nye show, hvorav mange i dag er ledende i sine respektive bransjer. Med fullt innhold inspirerer, utvikler og oppdaterer vi våre besøkende og tar messemediet til et helt nytt nivå.

Ämnen

Kategorier


Live Expo arrangerar mässor, möten, konferenser och events på den skandinaviska marknaden. Vi matchar människor och företag för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Live Expo har startats av Sveriges mest erfarna entreprenörer inom mässor och events, som lanserat över hundra nya mässor varav många idag är ledande inom sina respektive branscher. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar vi våra besökare och tar mässmediet till en helt ny nivå. www.liveexpo.se 


Be the first to know - här upplevs nästa stora grej

Live Expo arrangerar mässor, möten, konferenser och events på den skandinaviska marknaden. Vi matchar människor och företag för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Live Expo har startats av Sveriges mest erfarna entreprenörer inom mässor och events, som lanserat över hundra nya mässor varav många idag är ledande inom sina respektive branscher. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar vi våra besökare och tar mässmediet till en helt ny nivå. www.liveexpo.se

Nordic Live Expo

Stora Åvägen 21
436 34 Askim
www.liveexpo.se