Skip to content
Maryhill Estate er en oplagt getaway for danskerne.
Maryhill Estate er en oplagt getaway for danskerne.

Press release -

Maryhill Estate åbner lige på den anden side af Øresund

En ny luksusoplevelse - kun en time fra København - åbner 18. november. Det gamle slot, tidligere Örenäs Slot, er blevet nænsomt renoveret og kraftigt opgraderet, og åbner nu som Maryhill Estate 18. november. Maryhill Estate ligger i et otte hektar stort parkområde med havudsigt mellem Helsingborg og Landskrona på den svenske side af Øresund. Stedet byder på pool clubs, fest- og mødelokaler, smukke historiske hotelværelser og masser af aktivitetsmuligheder og madoplevelser.

Maryhill Estate er i familie med kendte steder som Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad og Marienlyst Hotel, som alle er en del af hotelgruppen ESS Group.

- Vi har kigget på dette sted i mindst 15 år og drømt om at skabe noget, der ikke findes i Sverige. Beliggenheden og omgivelserne med den frodige park, kornmarkerne, havet, slottets historie og roen her, er for os noget helt unikt. For os er det vigtigt at forelske sig i stedet, når vi bygger en ny destination, og med åbningen af Maryhill Estate er vi helt nyforelskede og himmelhenrykte! Vi håber, at også de mange danske gæster vil have det på samme måde som os, når de besøger vores nyeste resort, som er en oplagt getaway for danskerne, siger Jonas Stenberg, CEO ESS Group.

Efter den store renovering og ombygning tilbyder Maryhill Estate 163 værelser, fire swimmingpools, 16 mødelokaler, otte barer, to restauranter og 126 solsenge. Der er også to paddeltennisbaner, et fitnesscenter, en petanquebane samt en nyanlagt tennisbane. Det gamle slot, der er nænsomt renoveret for at bevare slotsstemningen, har fået navnet Hill House. Her findes bryllupslokaler til 156 gæster, og en hemmelig natklub med stor diskokugle, livescene og bar, som skaber de allerbedste forudsætninger for et brag af en fest, uanset om det er med firmaet eller til "den vigtigste dag i ens liv".

Turen fra Kastrup tager en time, og fra Helsingborg er der kun 20 minutters biltur. Maryhill Estate ligger med udsigt til øen Hven og solnedgangen over den danske side af Øresund.

Velrenommerede Robert ”Bobbo” Nilsson er CEO for Maryhill Estate og garanterer både nye madoplevelser og en international stemning. Bobbo har tidligere stået for prestigeprojekter som Nobel-middagen, drevet hoteller og restauranter i Sri Lanka, Dubai og Kina, og nu er han vendt hjem til Skåne for at drive Maryhill Estate.

- Jeg er passioneret og forstår vigtigheden af mad, drikkevarer og god service som en del af en international hoteloplevelse. Jeg og mit fantastiske team har planlagt og arbejdet i to år, for at gøre Maryhill Estate til virkelighed. At vi endelig kan byde velkommen til gæster på denne skønne plads, er så dejligt! siger Robert »Bobbo« Nilsson, CEO for Maryhill Estate.

Maryhill Estate åbner 18. november, og allerede nu er det muligt at sikre sig muligheden for at være én af de første gæster på det eksklusive resort.

Fakta om Maryhill Estate:

  • Maryhill Estate var tidligere Örenäs Slot mellem Helsingborg og Landskrona
  • Åbner 18. november, men allerede nu kan Hill House (slotsdelen) bookes til selskaber, konferencer og møder
  • 163 værelser
  • Fire pools og to pool clubs
  • 16 mødelokaler
  • To restauranter, otte barer og 126 solsenge
  • Hemmelig natklub
  • Nyanlagt tennisbane, to paddeltennisbaner, petanquebane
  • Havespil, billard, bordtennis, shuffleboard, kroket, petanque og bueskydning
  • Smuk slotspark - Maryhill Estate er i alt otte hektar stort
  • Maryhill Estate ligger med havudsigt og med øen Hven lige udenfor
  • Åbning 18. november 2024 – bookingen er åbnet
  • Det største lokale har plads til 300 personer til konferencer, møder, bryllupper
  • 250 parkeringspladser
  • 20 minutter fra Helsingborg, 1 time fra Kastrup

Maryhil er ESS Groups 13. destination. Følgende destinationer er allerede en del af familien: Ystad Saltsjöbad, Villa Strandvägen, Falkenberg Strandbad, MJ'S, Marienlyst i Helsingør, Hotel Pigalle, Jacy'z Hotel & Resort, Hotel Bellora, The Steam Hotel, ESSoESS Boat (Palma), Ellery Beach House, Fyri Resort i Norge.

For mere information:

Jonas Stenberg, CEO, ESS, jonas@essgroup.se, 0733-195818
Robert ”Bobbo” Nilsson, CEO, Maryhill Estate, robert.nilsson@maryhillestate.com, 0760-452575

Topics

Categories

Regions


Om ESS Group

ESS Group ønsker at skabe destinationer, resorts og oplevelser, der får gæsterne til at vende tilbage. Det startede i 2007 på Ystad Saltsjöbad med en stærk idé om at skabe unikke mødesteder formet af unikke karakterer. Vi drives af passion, legeglæde og professionalisme, og vi ønsker at skabe gæsteoplevelser i verdensklasse med et personligt præg. Hvis vi skal opsummere alt, og når vi gør alt rigtigt, siger vi "We create moments of happiness".

ESS Group består af hotel- og resortdestinationer i Sverige, Norge og Danmark, samt en yacht i Palma de Mallorca med fire dobbeltværelser. Næste år åbner også Rox Resort i Køge.

Contacts

Jonas Stenberg

Jonas Stenberg

Press contact VD ESS Group 073-319 58 18
Fredrik Toreskog

Fredrik Toreskog

Press contact Creative Director & Partner Creatives & Communications 0705705522

Creating Moments Of Happiness

Vi på ESS Group vill bygga destinationer, resorts och upplevelser som får gäster att vilja komma tillbaka. Starten gick 2007 på Ystad Saltsjöbad med en stark tanke om att skapa unika mötesplatser gestaltade av unika karaktärer. Vi drivs av passion, lekfullhet och professionalism och vill med personlig prägel skapa lönsamhet och gästupplevelser i världsklass. Om vi ska summera allt, och på dagar då vi gör allt rätt, så säger vi ofta att ”We create moments of happiness”.

Nu har ESS familjen växt till totalt 15 hotell- och resortdestinationer i Sverige, Norge och Danmark. Varmt välkommen till Ystad Saltsjöbad, Villa Strandvägen och MJ’s i Malmö, Marienlyst i Danmark, Falkenberg Strandbad, Hotel Bellora, Pigalle och Jacy’z i Göteborg, Steam Hotel Västerås, Ellery Beach House på Lidingö och Fyri Resort i Hemsedal, Norge.
Innovation och andra närliggande branscher har alltid intresserat oss vilket gjort att vi också är en del av inrednings- och konceptbyrån Spik Studios, e-handeln Home of ESS och co-living-bolaget 20-30 Coliving.

Varmt välkommen till oss!