Skip to content

Press release -

Vellykket grenseoverskridende storsatsing på Exporama

I Oslo på tirsdag åpnet easyFairs’ største messesatsing noensinne på norsk jord. Med fem messer under Exporamas tak der de til sammen 150 utstillerne på servicemessene FASTFOOD & CAFÉ, RESTAURANTEXPO og BUTIKKLEVERANDØR sammen med easyFairs LOGISTIKK & TRANSPORT og PAKK & EMBALLASJE la grunnlaget for et grenseoverskridende forretnings- og møtearrangement som lokket til seg over 4000 besøkende.

FASTFOOD & CAFÉ, RESTAURANTEXPO og BUTIKKLEVERANDØR er tre messer med mange fellesnevnere. Med fokus på nyheter og inspirasjon, lokket de tre messene til seg 2625 besøkende på to dager. Alle ville ta del i de siste trendene, og vrimmelen av velduftende mat og ferske råvarer la an tonen for de moderne innrednings- og skiltløsningene som dukket opp i utstillerlandskapet. Mangfoldet var påtagelig ute på messegulvet.

– Mange av de besøkende har kommet hit nettopp på grunn av at arrangementet er så grenseoverskridende, sier Charlotte Terner, prosjektleder for BUTIKKLEVERANDØR. Vi merker tydelig at vel inne på Exporama, har messegrensene nærmest forsvunnet. Vi ser butikkfolk på fastfood-standene og vice versa. Det er akkurat det som var målsettingen vår før årets messer: synergiene.

Messene delte ikke bare gulvareal, men også seminarprogram. Det var satt opp tre scener på messeområdet og på programmet sto blant annet forelesninger med Bård Eker, Reitangruppens Solfrid Flateby, NOMAs adm.dir. Peter Kreiner, Ullareds Boris Lennerhov og shoppingprofessoren Jens Nordfält. Emnene som ble tatt opp var alt fra kaffetrender til spesialkomponerte halvdager for markedssjefer. Oppslutningen rundt seminarscenene var ifølge FASTFOOD & CAFÉS og RESTAURANTEXPOs prosjektleder Jennie Heidenfors et av årets største gladsaker:

– Det har gjennomgående vært svært mange besøkende på seminarene, noe som vitner om at dette er mer enn et arrangement for forretninger og nettverksbygging. De besøkende kan komme hit også for å tilegne seg kunnskap og inspirasjon, noe som har vært en av hensiktene ved denne satsingen.

Fakta om FASTFOOD & CAFÉ, RESTAURANTEXPO og BUTIKKLEVERANDØR 2012
• 2625 besøkende kom til årets messer i år (til sammen 4048 for alle fem messene)
• Ca. 150 foretak stilte ut
• Totalt 50 programpunkter på de tre scenene

For mer informasjon, kontakt:
Jennie Heidenfors, prosjketleder FASTFOOD & CAFÉ og RESTAURANTEXPO
+46 (0)31 – 89 95 42
jennie.heidenfors@easyFairs.com

Charlotte Terner, prosjektleder BUTIKKLEVERANDØR
+46 (0)31 – 89 91 58
charlotte.terner@easyfairs.com

Related links

Topics

Categories

Regions


easyFairs är Europas ledande arrangör av tids- och kostnadseffektiva fackmässor. Mässorna pågår i två dagar och riktar sig enbart till inköpare och beslutsfattare. easyFairs har sitt huvudkontor i Bryssel och genomför årligen 100 mässor i 16 olika länder. För mer information besök www.easyFairs.com

Contacts

Sofie Dagnelid

Sofie Dagnelid

Press contact Head of MIT Marketing, Intelligence, Technology

Related content

Høye forventninger til ny kafé- og restaurantkombinasjon på Exporama 6.–7. mars

Den 6.–7. mars kommer FASTFOOD & CAFÉ til Exporama i Oslo. Nytt i år er at messen får selskap av RESTAURANTEXPO – med det siste innen restauranttrender. Med den nye duoen på plass, kan bransjen se frem til en enda mer omfattende event. Messene får dessuten selskap av ytterligere tre messer: BUTIKKLEVERANDØR, easyFairs LOGISTIKK & TRANSPORT og easyFairs PAKK & EMBALLASJE, med over 150 utstillere.

Visit the future

Easyfairs organiserar och genomför event som ger professionella aktörer möjlighet att tillsammans blicka in i framtiden. Vi driver Kistamässan och Malmömässan och arrangerar mässor i Göteborg.

Easyfairs Nordic

Åby Arenaväg 8
431 62 Mölndal
Sverige