Gå direkt till innehåll
Henriette Einevoll Husby, Ellen Kärrström and Beinta Julianna Magnussen, Croisette Denmark
Henriette Einevoll Husby, Ellen Kärrström and Beinta Julianna Magnussen, Croisette Denmark

Pressmeddelande -

Croisette Denmark lancerer Human Capital-afdeling

Croisette Denmark annoncerer med stolthed etableringen af en Human Capital-afdeling, der har til formål at revolutionere rekrutteringen inden for ejendomssektoren.

Croisette Human Capital fungerer som det centrale bindeled mellem kandidater og arbejdsgivere og udvikler skræddersyede rekrutteringsprocesser for at sikre det perfekte match i hvert unikt partnerskab.

Den nye afdeling vil blive ledet af Ellen Kärrström, Associate i Human Capital fra Malmø, Sverige. Ellen ser frem til at starte den nye afdeling og udtaler:

"Jeg er begejstret for at være en del af Human Capital-afdelingen i Danmark. Vores specialisering ligger i at tilpasse hver enkelt rekrutteringsproces efter kundens behov, og vi er stolte af at kunne tilpasse os deres præferencer. Vi benytter innovative rekrutteringsværktøjer og besidder en dyb forståelse af ejendomsbranchen, hvilket har resulteret i en række vellykkede placeringer."

Croisette Human Capital tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder konsulentudlejning, rekruttering og rådgivning inden for ejendomssektoren. Vores mission er at effektivisere forbindelsen mellem arbejdsgivere og konsulenter og sikre et gnidningsløst og vellykket samarbejde.

Relaterade länkar

Ämnen


Croisette Real Estate Partner er ejendomsbranchens mest ekspansive og innovative rådgiver. Vi repræsenterer både ejendomsbranchens mest progressive kunder og bevidste boligsælgere. Gruppens dedikerede og engagerede medarbejdere tilbyder kvalificeret og langsigtet bæredygtig rådgivning inden for alt fra transaktioner til ejendoms-, lejer- og udlejningsydelser. Croisette er landsdækkende i Sverige, Island, Danmark og Finland med globalt hovedkontor i Malmø.

Kontakter

Ellen Kärrström

Ellen Kärrström

Associate, Human Capital, Malmoe and Copenhagen +46 761 27 19 32

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Hyllie Boulevard 8c
215 32 Malmö
Sverige