Gå direkt till innehåll
If vælger MEPS til håndtering af byggeskader i hele Norden

Pressmeddelande -

If vælger MEPS til håndtering af byggeskader i hele Norden

Forsikringsselskabet If og CAB Group har underskrevet en aftale, hvor If vil anvende MEPS-systemet til behandling af skader på alle nordiske markeder. Implementeringsprojektet starter straks, og partnerne forventer at have MEPS i produktion fra 1. oktober 2023.

MEPS det bedste valg for både If og partnere

”Sidste år påbegyndte vi at finde ét fælles proces- og beregningsværktøj til opbygning af skader i hele Norden. Vi har evalueret flere alternativer og konkluderet, at MEPS er den bedste løsning. I evalueringsprocessen har vi været meget opmærksomme på behovene hos ikke alene vores skadesorganisation, men også vores partnere. Med MEPS vil vi være i stand til at udvikle de bedste digitale processer og kunderejser i tråd med vores strategiske mål” siger Jesper Arntzen, Head of Strategic Partnerships, Nordic Property Claims hos If.

Styrket stilling for MEPS

I MEPS-systemet samarbejder entreprenører og forsikringsselskaber med opgaver vedrørende bygningsskader og reparation af boliger. MEPS er markedsleder i Sverige og Finland. Aftalen med If øger markedsandelen i Norge og etablerer tilstedeværelse i Danmark som muliggør yderligere nordisk ekspansion.

”Vi er meget stolte over, at If vælger MEPS for alle nordiske lande. Vi ser det som en anerkendelse af MEPS's evner til at håndtere skader i Norden inden for reparationsprocesser, inspektion og omkostningskontrol. If har været meget professionel og grundig i evalueringsprocessen og som følge af aftalen, er vi i stand til at fortsætte vores bestræbelser på at levere høj kundeværdi og kundetilfredshed til forsikringsselskaber og deres partnere på alle nordiske markeder.” siger Anders Melkersson, kommerciel direktør hos CAB Group.

Blød overgang for partnere og skadebehandlere

Implementeringsprojektet starter med det samme og dækker udvikling af integrationer og systemkonfiguration for at opfylde Ifs krav. Dernæst følger brugertræning for skadebehandlere og partnere for at muliggøre en glidende overgang til MEPS. Målet er at starte produktion i MEPS i alle lande senest den 1. oktober 2023.

Jesper Arntzen, Head of Strategic Partnerships, Nordic Property Claims, If

Direct: +47 99276211, jesper.arntzen@if.no

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


CAB utvecklar och distribuerar system för reparations- och underhållsprocesser inom fordons- och fastighetsbranschen. Verksamheten bygger på årtionden av insamlad kunskap som ger våra kunder en enklare, mer effektiv arbetsdag. Inom hälsa och sjukvård kan vi dessutom erbjuda säker och effektiv digital informationsdelning i försäkringsärenden. Det är optimerad kunskap, helt enkelt.

Kontakter

Anders Melkersson

Anders Melkersson

Commercial Director CAB Group Sweden

Knowledge, optimized

CAB Group AB är ett nordiskt it-produktbolag. Vi är verksamma inom försäkrings-, fordons- och fastighetsbranschen, samt inom hälsa & sjukvård genom dotterbolaget CAB Healthcare AB. Våra kunder erbjuds smidiga arbetsflöden med fokus på effektivisering och säker data. Vi kopplar samman alla parter i processen för en hållbar tjänstemarknad.

CABs produkter används av mer än 6 000 företag, har över 40 000 användare och hanterar mer än 1 miljon ärenden per år. CAB Group omsätter 380 miljoner kronor och har 260 anställda. Huvudkontoret ligger i Örebro, där verksamheten en gång startade, med kontor i Finland, Danmark, Norge och Tyskland. CAB Group AB grundades i mitten av 70-talet och ägs idag av If, Folksam, Länsförsäkringar och Trygg Hansa.

CAB Group AB

Stortorget 11
702 11 Örebro
Sweden