Gå direkt till innehåll
CAB Healthcare, markedsledende i Sverige og Norge, tar nå et stort skritt mot en styrket posisjon i Norden som leverandør av digitale løsninger for effektivisering av skadebehandling og samarbeid mellom helsebestillere og tjenesteytere.
CAB Healthcare, markedsledende i Sverige og Norge, tar nå et stort skritt mot en styrket posisjon i Norden som leverandør av digitale løsninger for effektivisering av skadebehandling og samarbeid mellom helsebestillere og tjenesteytere.

Pressmeddelande -

CAB Healthcare AB styrker nordisk tilstedeværelse gjennom en avtale med Gjensidige i Norge, Sverige og Danmark

CAB Healthcare AB og forsikringsselskapet Gjensidige har inngått en avtale som betyr at Gjensidige vil bruke plattformene Kuralink og DigiCare for formidling av private helse- og sykepleietjenester i Danmark og Norge. Gjensidige er allerede bruker av Kuralink i Sverige.

Marco Oliver Deutsch, Group Procurement Manager - Health Services;
"Vi ser frem til et nordisk samarbeid sammen med CAB Healthcare. I vårt kontinuerlige arbeid med driftsoptimalisering for hele vår nordiske virksomhet, matcher CAB Healthcares produkter og strategi våre mål og ambisjoner om å ytterligere styrke kundeopplevelsen innen privat helse- og sykeforsikring.

Styrket posisjon og nordisk ekspansjon

CAB Healthcare, markedsledende i Sverige og Norge, tar nå et stort skritt mot en styrket posisjon i Norden som leverandør av digitale løsninger for effektivisering av skadebehandling og samarbeid mellom helsebestillere og tjenesteytere. Avtalen med Gjensidige øker markedsandelen i Norge og Danmark ytterligere og bidrar til en bredere nordisk ekspansjon.

Tor Friman, VD för CAB Healthcare;
"Vi er veldig stolte over at Gjensidige har valgt våre produkter for alle nordiske land. Det er en tydelig bekreftelse på plattformenes evne innen den private helse- og sykepleiesektoren i Norden når det gjelder å effektivisere skadebehandlingsprosessen og kommunikasjonen mellom berørte parter."

Smidig overgang for helseplanleggere og tjenesteytere

Implementeringsprosjektet er allerede i gang og inkluderer utvikling av integrasjoner og systemkonfigurasjon for å møte Gjensidiges spesifikke behov på nordisk nivå. CAB Healthcare vil ved overgang fra eksisterende systemer sikre en smidig prosess for helseplanleggere og tjenesteytere, med målet om, så snart som mulig, å styrke den overordnede effektiviteten i formidlingen av helse- og sykepleierelaterte saker.

Ämnen

Kategorier


CAB Healthcare AB ble grunnlagt i 2005 og har siden da utviklet digital teknologi for å effektivisere administrative prosesser innen helsevesenet. Siden 2005 har Kuralink tilbudt en booking- og kommunikasjonsplattform for skadehåndtering innen privat helse- og sykepleie. CAB Healthcare AB tilbyr også SGX-journal systemet, BDC Care for digitale helsemøter, og gjennom DigiCare AS en booking- og kommunikasjonsplattform for privat helse- og sykeforsikring i Norge. CAB Healthcare AB er et datterselskap av CAB Group AB.

Kontakter

Mina Papraniku

Mina Papraniku

Presskontakt Marketing & Communication Specialist CAB Healthcare AB 0733980177
Tor Friman

Tor Friman

CEO CAB Healthcare AB 0727131399

Knowledge, optimized

CAB Group AB är ett nordiskt it-produktbolag. Vi är verksamma inom försäkrings-, fordons- och fastighetsbranschen, samt inom hälsa & sjukvård genom dotterbolaget CAB Healthcare AB. Våra kunder erbjuds smidiga arbetsflöden med fokus på effektivisering och säker data. Vi kopplar samman alla parter i processen för en hållbar tjänstemarknad.

CABs produkter används av mer än 6 000 företag, har över 40 000 användare och hanterar mer än 1 miljon ärenden per år. CAB Group omsätter 380 miljoner kronor och har 260 anställda. Huvudkontoret ligger i Örebro, där verksamheten en gång startade, med kontor i Finland, Danmark, Norge och Tyskland. CAB Group AB grundades i mitten av 70-talet och ägs idag av If, Folksam, Länsförsäkringar och Trygg Hansa.

CAB Group AB

Stortorget 11
702 11 Örebro
Sweden