Gå direkt till innehåll
CAB Healthcare som er markedsførende i Sverige og Norge, tager nu et stort skridt mod en styrket position i Norden som leverandør af digitale løsninger til effektivisering af skadebehandling samt samarbejde mellem forsikringsselskaber og sundhedsudby
CAB Healthcare som er markedsførende i Sverige og Norge, tager nu et stort skridt mod en styrket position i Norden som leverandør af digitale løsninger til effektivisering af skadebehandling samt samarbejde mellem forsikringsselskaber og sundhedsudby

Pressmeddelande -

CAB Healthcare AB styrker nordisk tilstedeværelse gennem aftale med Gjensidige i Norge, Sverige og Danmark

CAB Healthcare AB og Gjensidige har indgået en aftale, der betyder, at Gjensidige vil bruge platformene Kuralink og DigiCare til håndtering af sager i forbindelse med brug af sundhedsforsikringer i Danmark og Norge.
Gjensidige benytter allerede Kuralink i Sverige.

Marco Oliver Deutsch, Group Procurement Manager - Health Services;
Vi ser frem til et nordisk samarbejde sammen med CAB Healthcare. I vores konstante arbejde med driftsoptimering for hele vores nordiske virksomhed matcher CAB Healthcares produkter og strategi vores mål og ambitioner om at yderligere styrke kundeoplevelsen inden for privat sundheds- og sygeforsikring."

Styrket position og nordisk ekspansion

CAB Healthcare som er markedsførende i Sverige og Norge, tager nu et stort skridt mod en styrket position i Norden som leverandør af digitale løsninger til effektivisering af skadebehandling samt samarbejde mellem forsikringsselskaber og sundhedsudbydere. Aftalen med Gjensidige øger markedsandelen i Norge og Danmark og bidrager til en bredere nordisk ekspansion.

Tor Friman, VD för CAB Healthcare;
"Vi er meget stolte over, at Gjensidige har valgt vores produkter til alle de nordiske lande. Det er en klar bekræftelse på platformenes evne inden for den private sundhedssektor i Norden, når det handler om at effektivisere skadebehandlingsprocessen og kommunikationen mellem de involverede parter."

Smidig overgang for sagsbehandlere og sundhedsudbydere

Implementeringen er allerede i gang og omfatter udvikling af integrationer og systemkonfiguration for at imødekomme Gjensidiges specifikke behov på nordisk niveau. CAB Healthcare vil ved overgang fra eksisterende systemer sikre en smidig proces for sagsbehandlere og sundhedsudbydere med målet om, så hurtigt som muligt, at drage nytte af platformenes styrker.

.

Ämnen

Kategorier


CAB Healthcare AB blev grundlagt i 2005 og har siden da udviklet digital teknologi for at effektivisere administrative processer inden for sundhedsvæsenet. Siden 2005 tilbyder Kuralink en booking- og kommunikationsplatform til skadeshåndtering inden for den private sundheds- og sygepleje. CAB Healthcare AB tilbyder også SGX-journalsystemet, BDC Care for digitale sundhedsmøder, samt gennem DigiCare AS en booking- og kommunikationsplatform for privat sundheds- og sygeforsikring i Norge. CAB Healthcare AB er et datterselskab til CAB Group AB.

Kontakter

Tor Friman

Tor Friman

CEO CAB Healthcare AB 0727131399
Mina Papraniku

Mina Papraniku

Presskontakt Marketing & Communication Specialist CAB Healthcare AB 0733980177

Knowledge, optimized

CAB Group AB är ett nordiskt it-produktbolag. Vi är verksamma inom försäkrings-, fordons- och fastighetsbranschen, samt inom hälsa & sjukvård genom dotterbolaget CAB Healthcare AB. Våra kunder erbjuds smidiga arbetsflöden med fokus på effektivisering och säker data. Vi kopplar samman alla parter i processen för en hållbar tjänstemarknad.

CABs produkter används av mer än 6 000 företag, har över 40 000 användare och hanterar mer än 1 miljon ärenden per år. CAB Group omsätter 380 miljoner kronor och har 260 anställda. Huvudkontoret ligger i Örebro, där verksamheten en gång startade, med kontor i Finland, Danmark, Norge och Tyskland. CAB Group AB grundades i mitten av 70-talet och ägs idag av If, Folksam, Länsförsäkringar och Trygg Hansa.

CAB Group AB

Stortorget 11
702 11 Örebro
Sweden