Gå videre til innhold
Ruteendringer for Vy sine tog fra 12. desember

Pressemelding -

Ruteendringer for Vy sine tog fra 12. desember

På Østlandet er det i hovedsak mindre justeringer, mens det på Bergensbanen og for togene mellom Arna og Voss/Myrdal kommer flere og nye avganger. Fra denne datoen kjører vi også flere tog til Gøteborg.

Reisesøket på vy.no og i Vy-appen er oppdatert, så husk å sjekke om det er noen endringer for de togene du pleier å reise med.

Lokal og -regiontog på Østlandet

For lokal og –regiontogene på Østlandet er det hovedsak mindre justeringer i rutetidene på enkelte linjer og avganger.

Flere avganger kommer tilbake på Vestfoldbanen

Brannen på Sandefjord stasjon vil påvirke togtilbudet også i 2022. Fra 12. desember kommer imidlertid noen avganger tilbake, i tillegg får noen avganger justeringer i avgangs- og ankomsttid. Dette er avgangene som kjører igjen:

Ekspressavgang fra Skien kl. 06:20 til Oslo S.

Ekspressavgang fra Oslo S kl. 15:33 til Skien.

Ekspressavgang fra Oslo S kl. 16:33 mot Tønsberg kjører videre til Skien.

Avgangene fra Oslo S kl. 1505 og 1605 har endestasjon i Tønsberg i stedet for Stokke.

Ekspressavgangene fra Oslo S kl. 1533 og 1633 får ekstrastopp på Stokke.

Flere avganger til og fra Gøteborg

Fra 12. desember kjører vi også normal trafikk mellom Oslo og Gøteborg, det vil si at vi går fra to til fire avganger hver vei i ukedagene. I helgene kjører vi tre avganger.

Les mer om tilbudet

Endring Lillehammer–Dombås

Fra 12. desember går kveldstoget fra Lillehammer til Dombås en time senere. Toget kjører alle dager bortsett fra lørdag.

Lokal og -regiontog på Vestlandet

Fra 12. desember blir det flere avganger fra Bergen til Arna, Voss/Myrdal og Oslo. Da er det viktig å være klar over at det også blir noen justeringer på avgangs- og ankomsttider.

Flere avganger med Bergensbanen hver dag

Bergensbanen øker antall avganger på dagtid fra 3 til 5 avganger hver dag. I tillegg går det som i dag nattog seks netter i uken.

I tillegg kommer også et helt nytt tilbud om bord. Dette er Kupé og Hvile, som er en egen vogn med kupeer med plass til inntil seks personer. På dagtid er dette et eget rom for mindre grupper og på natten er det et hviletilbud som har enklere standard enn sovekupeene, men hvor det er mulig å legge seg nedpå med et lite teppe og en pute.

19 avganger hver vei på Vossebanen

På Vossebanen blir det totalt 19 avganger hver vei på hverdager. Dette er fem flere avganger fra Voss til Bergen og fire flere avganger fra Bergen til Voss.

Nær halvtimesfrekvens til Arna på hverdager

Arna – Bergen får tilnærmet halvtimesfrekvens på hverdager og dette betyr at det er 11 flere avganger mandag-torsdag, 8 flere avganger på lørdag og hele 46 flere avganger på søndager.

Reise i koronatid

ikke reis om du er syk eller mistenker sykdom

sjekk råd og regler for der du er og dit du skal. - ha med munnbind og benytt dette når du ikke kan holde nødvendig avstand til andre reisende

kjøp billett før du går om bord og benytt gjerne fleksible billetter

Emner


Vi har som mål å gjøre det enkelt å velge miljøvennlig slik at enda flere velger å reise med buss og tog, og transportere gods med jernbane.

Kontakter

Pressevakt Vy

Pressevakt Vy

Pressekontakt Tilgjengelig 24 timer i døgnet, hver dag 88001000
Siv Egger Westin

Siv Egger Westin

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92029932
Marius Holm

Marius Holm

Pressekontakt Konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt 957 21 632
Elin Myrmel-Johansen

Elin Myrmel-Johansen

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +4793480538
Åge-Christoffer Lundeby

Åge-Christoffer Lundeby

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +4791653449
Kaja Rynning Moen

Kaja Rynning Moen

Pressekontakt Pressevakt +4798649074

Det skal være enkelt å velge miljøvennlig

Vygruppen er Nordens største landbaserte transportkonsern. Selskapet er eid av den norske stat ved Samferdselsdepartementet.
Vy er en del av løsningen på klimautfordringene vi står overfor. Hver dag bidrar vi til et mer bærekraftig samfunn ved at våre kunder velger kollektive og miljøvennlige transportløsninger. Når vi reiser og transporterer bærekraftig får vi areal- og energieffektive løsninger, renere luft og redusert tidstap som resultat av mindre kø, spesielt i byene.

Vi har som mål å gjøre det enkelt å velge miljøvennlig slik at enda flere velger å reise med buss og tog, og transportere gods med jernbane.

Vygruppen AS

Schweigaards gate 23
0191 Oslo
Norge