Gå videre til innhold

Emner: Jordbruk, landbruk, fiskeri

TINE legger milliarder på bordet - krever at regjeringen gjør det samme

TINE legger milliarder på bordet - krever at regjeringen gjør det samme

Norske bønder står midt i en krise med kostnader som øker drastisk på alle innsatsfaktorer. Med en rekordstor utbetaling fra fjorårets resultat og forslag om en historisk høy målprisøkning vil TINE bidra til melkeprodusentene over hele landet. Nå forventer melkebøndene i meierisamvirkets styre at også regjeringen gjør sin del for å sikre matberedskapen i en usikker tid og fremtiden for et levende

Sjekk ut TINEs splitter nye påskekrim!

TINE ønsker påskekrimmen velkommen tilbake: – Norge, vi hørte dere.

TINE opplevde et enormt engasjement da det ble kjent at påskemysteriet på fjorårets kartonger uteble slik tradisjonen tilsa. Det var klar tale. Nordmenn vil ha krim på bordet i påsken. Det skal TINE selvfølgelig gi melkedrikkerne sine.
At påsken går hånd i hånd med krim, er opplest og vedtatt her til lands. Nordmenn vil ikke bare ha krim i bokform, men de ønsker det også på frokostbordet, nærme

Reduserte kostnader og bedre marginer sørger for et godt førstetertial for TINE Gruppa

Reduserte kostnader og bedre marginer sørger for et godt førstetertial for TINE Gruppa

Med et driftsresultat på 518 millioner i årets første tertial leverte TINE Gruppa, sammenlignet med samme periode i 2020, en forbedring på 71 millioner. Kostnadsreduksjoner, bedrede marginer og vekst innen industrisegmentet kompenserer for fortsatte svakere inntektsutvikling i dagligvare.
Markedene i USA og England, hvor gjenåpningen etter pandemien er i full gang, viser positiv utvikling. For

TINE

Det er over 8 000 melkebønder over hele Norge som i fellesskap eier TINE. Hver dag lages og leveres noen av landets mest kjente og kjære produkter med lidenskap og kjærlighet, bygget på tradisjoner som strekker seg helt tilbake til 1856 og etableringen av Nord-Europas første andelsmeieri.

Sammen skaper vi et levende Norge

TINE SA

Lakkegata 23
0187 Oslo
Norge