Gå videre til innhold
Norsk bærekraftsinitiativ vinner gull på europeisk reiselivskåring

Pressemelding -

Norsk bærekraftsinitiativ vinner gull på europeisk reiselivskåring

(London/Oslo 27.02.15) Nordic Choice-kjeden Comfort Hotel vinner pris i kategorien Sosiale Medier for sitt bærekraftsinitiativ på HSMAI European Awards tirsdag 24. februar. Kampanjen ber TripAdvisor legge til bærekraft som standard rating-alternativ.

Mange av Europas ledende hotell- og reiselivsbedrifter var tilstede under den prestisjetunge utdelingen på Jumeirah Carlton Tower i London tirsdag kveld. Juryen valgte å gi initiativet fra Skandinavia gull i kategorien Sosiale Medier og la vekt på valg av kanal for spredning av budskapet.

-Dette er Davids kamp mot Goliat – og hvor passer det da bedre enn å få mange tilhengere til å hjelpe til i denne kampen, enn gjennom sosiale medier. I tillegg er dette en sak som er mye større enn virksomheten selv – de kjemper næringens og alles kamp for en bedre fremtid, står det i HSMAI-juryens begrunnelse.

Link til Dear Tripadvisor-kampanjen: www.deartripadvisor.com

-Enkelt bidrag, reell endring

Dear TripAdvisor ble lansert av Comfort Hotel i oktober 2014. Formålet er å få flest mulig til å skrive under på at verdens største reiselivsside, TripAdvisor, må inkludere bærekraft som standard vurderingskriterium for hoteller. Initiativet avhenger av deling i sosiale medier for spredning av budskapet.

-Denne kampanjen gjør det sjeldent enkelt å bidra til reell endring. En stor tanke, presentert på en genialt enkel måte, som får deg til å lure på hvorfor ingen har kommet på dette før, konstaterer juryen.

Bekymret over fremtiden

I Comfort Hotel mottas prisen med stor takknemlighet og inspirerer til videre kamp for å forbedre hotellbransjens fotavtrykk på planeten.

- Fremtiden gjør oss bekymret, og vi må ta vår del av ansvaret nå. Denne anerkjennelsen forteller oss at bærekraft står høyt på agendaen i Europa og at mange tror på vår sak. Vi fortsetter kampen for et mer bærekraftig reiseliv og håper så mange som mulig vil støtte oss! sier Simen Vinge, driftsdirektør i Comfort Xpress.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Mathilde Vik Magnussen, kommunikasjonsrådgiver i Nordic Choice Hotels.
E-post: mathilde.vik.magnussen@choice.no, tlf: +47 45 67 82 55

Emner


Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern med 178 hoteller og 12 500 medarbeidere i Skandinavia  og Baltikum. Selskapet markedsfører kjedene Comfort, Quality Hotel, Quality Resort, Clarion Collection og Clarion Hotel, samt 10 frittstående hoteller . Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Kontakter

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000
Geir M. Økland

Geir M. Økland

Pressekontakt Senior Communications Advisor +47 482 72 656

Trude Laberg

Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896

Et av Nordens største hotellkonserner

Strawberry er portalen til et bredt utvalg av hotell, møte- og konferansefasiliteter, restauranter og spa, i tillegg til eksklusive partnere og fordeler for våre medlemmer. Med over 240 hoteller over hele Norden, tilbyr vi fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 frittstående hoteller. Gjennom Strawberry sin app og nettside, får du som gjest og medlem tilgang til et univers av muligheter, med vårt løfte om å fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser.

Strawberry

Frederik Stangs gate 22-24
P.O. Box 2454 Solli 0201 Oslo

Besøk våre andre nyhetsrom