Gå videre til innhold
Petter Stordalen avholder Nordic Choice Tour i Helsinki. Foto: Nordic Choice Hotels
Petter Stordalen avholder Nordic Choice Tour i Helsinki. Foto: Nordic Choice Hotels

Pressemelding -

Nordic Choice Hotels vant europeisk kommunikasjonspris

Da Europas største prisutdeling innen reiseliv, HSMAI Europe Awards, ble arrangert i Amsterdam, gikk Nordic Choice Hotels helt til topps i kategorien «Communication». I tillegg vant selskapet prisen for "Best Company Culture" for prosjektet Nordic Choice Tour.

- Nordic Choice Hotels er et selskap med takhøyde, stort spillerom og mange gode historier, noe som er et meget godt utgangspunkt for å skape spennende kommunikasjonskonsepter. Oppskriften vår er å kombinere tradisjonelle PR-aktiviteter med kreative stunts og kulturbyggende konsepter som differensierer oss fra konkurrentene. Denne prisen viser at vi lykkes med ambisjonen om å være Nordens mest spennende hotellselskap, sier Christine Viland, kommunikasjonsdirektør i Nordic Choice Hotels.

Blant arbeidene som ble løftet frem var Nordic Choice Tour som gikk av stabelen høsten 2016 og som samlet 5000 Nordic Choice Hotels-medarbeidere. I løpet av tre uker feiret eier Petter Stordalen og administrerende direktør Torgeir Silseth medarbeiderne med foredrag, talkshows, prisutdelinger, middag og fest på totalt 11 destinasjoner. I tillegg arrangerte teamet presseevent og kundemøter på samtlige destinasjoner.

I juryens begrunnelse står det blant annet: 

"Eier og CEO har i en måned reist rundt i Norden for å møte så mange ansatte og interessenter som mulig, og på den måten skapt en arena hvor de kan lytte, lære, inspirere og bli inspirert på en og samme tid. I kraft av deres enorme vekst, viser dette at ledelsen forstår hvordan man bygger kultur nedenifra og opp. Gjennom sine originale kommunikasjonskonsepter evner Nordic Choice Hotels å formidle sine budskap til både medarbeidere, presse, kunder og lokale interessenter på en effektiv og kreativ måte." 

- Det er mennesker, ikke millioner, som skaper magiske hotellopplevelser. Dedikerte, dyktige og engasjerte medarbeidere er nøkkelen til suksess og vår viktigste ressurs. Derfor bruker vi både tid og penger på å investere i medarbeiderne våre. Det er også grunnen til at vi prioriterer en måned til Nordic Choice Tour og at vi arrangerer Vinterkonferanse for 3000 mennesker hvert år, sier Petter Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels.

Prisene ble delt ut i Amsterdam onsdag 29.mars. Konsernets Kommunikasjonsavdeling var på plass i Amsterdam for å motta prisene på vegne av selskapet. 

Photo credit: Ellioth&Winther

Emner


Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern med 184 hoteller og 13 000 medarbeidere i Skandinavia og Baltikum. Selskapet markedsfører kjedene Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel, samt 23 frittstående hoteller. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Kontakter

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000

Trude Laberg

Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896

Et av Nordens største hotellkonserner

Strawberry er portalen til et bredt utvalg av hotell, møte- og konferansefasiliteter, restauranter og spa, i tillegg til eksklusive partnere og fordeler for våre medlemmer. Med over 240 hoteller over hele Norden, tilbyr vi fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 frittstående hoteller. Gjennom Strawberry sin app og nettside, får du som gjest og medlem tilgang til et univers av muligheter, med vårt løfte om å fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser.

Strawberry

Frederik Stangs gate 22-24
P.O. Box 2454 Solli 0201 Oslo

Besøk våre andre nyhetsrom