Gå videre til innhold
I tillegg til Kreftforeningen i Norge samarbeider Nordic Choice Hotels med de nasjonale Kreftforeningene i Sverige, Danmark og Finland.
I tillegg til Kreftforeningen i Norge samarbeider Nordic Choice Hotels med de nasjonale Kreftforeningene i Sverige, Danmark og Finland.

Pressemelding -

Nordic Choice Hotels inngår samarbeid med Kreftforeningen

Gjennom hotellkonsernets kundeklubb Nordic Choice Club, får alle medlemmer nå mulighet til å donere sine bonuspoeng til Kreftforeningen.

─ Kreftforeningen er stolt over å få Nordic Choice Hotels som ny samarbeidspartner. For Kreftforeningen er det viktig å ha solide samarbeidspartnere med gode verdier, som kan dele våre budskap både i ord og handling. Samtidig vet vi at veldig mange av Nordic Choice Hotels’ gjester ønsker å støtte vårt arbeid gjennom donasjoner. Når dette nå er mulig gjennom fordelsprogrammet vil vi kunne gjøre mer av det viktige arbeidet innen forskning og omsorg, samtidig som vi sammen kan rette fokus på forebygging, sier Anne Lise Ryel, generalsekretær i Kreftforeningen.

I tillegg til Kreftforeningen i Norge samarbeider Nordic Choice Hotels med de nasjonale Kreftforeningene i Sverige, Danmark og Finland. Kreftforeningens formål er å arbeide for å forebygge og bekjempe kreft, samt bedre livskvaliteten for pasienter og pårørende.

Siden 1970-tallet er antall krefttilfeller mer enn doblet, men gjennom kreftforskning og utvikling av behandling, overlever to av tre av de som er rammet av kreft i dag.

─ Kreft er dessverre noe som rammer mange av oss indirekte eller direkte i løpet av livet. Vi vet hvor viktig det er å forske på de forskjellige kreftsykdommene for å både forebygge og helbrede, og derfor er vi utrolig glade for å kunne samarbeide med Kreftforeningen. Vi vet at våre gjester bryr seg om å støtte opp om gode formål, og det er flott at vi kan gi våre medlemmer mulighet til å bry seg og til å donere sine bonuspoeng til et så viktig arbeid, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Som følge av samarbeidet mellom Kreftforeningen og Nordic Choice Hotels får de nesten to millioner medlemmene av kundeklubben Nordic Choice Club, mulighet til å donere bonuspoeng til Kreftforeningen i sine respektive land via nettsidene til Nordic Choice Hotels. Pengene vil gå til Kreftforeningens arbeid som består av bevilgning av penger til kreftforskning, helseopplysning, forebygging og behandling, og omsorgsarbeid som hjelper kreftpasienter og pårørende. I tillegg arbeider Kreftforeningen med påvirkning av myndigheter og helsevesen og er talerør for kreftsaken. 

Emner


Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern med over 190 hoteller og 16 000 medarbeidere. Selskapet markedsfører kjedene Comfort Hotel®, Quality Hotelog Clarion Hotel®, samt et 20-talls frittstående hoteller. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Kontakter

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000
Geir M. Økland

Geir M. Økland

Pressekontakt Senior Communications Advisor +47 482 72 656

Trude Laberg

Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896

Et av Nordens største hotellkonserner

Strawberry er portalen til et bredt utvalg av hotell, møte- og konferansefasiliteter, restauranter og spa, i tillegg til eksklusive partnere og fordeler for våre medlemmer. Med over 240 hoteller over hele Norden, tilbyr vi fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 frittstående hoteller. Gjennom Strawberry sin app og nettside, får du som gjest og medlem tilgang til et univers av muligheter, med vårt løfte om å fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser.

Strawberry

Frederik Stangs gate 22-24
P.O. Box 2454 Solli 0201 Oslo

Besøk våre andre nyhetsrom