Gå videre til innhold
Nordic Choice Hotels fikk utmerkelse av Arbetsförmedlingen

Pressemelding -

Nordic Choice Hotels fikk utmerkelse av Arbetsförmedlingen

Hvert år deler Arbetsförmedlingen i Sverige ut Stafettenutmerkelsen til arbeidsgivere som tar samfunnsansvar og engasjerer seg i å gi folk en sjanse i arbeidslivet. I år gikk prisen til Nordic Choice Hotels.

I begrunnelsen for prisen står det blant annet:

«Nordic Choice Hotels har gjennom en unik rekrutteringsmetode tilbudt nyankomne innvandrere med begrensede svenskkunnskaper, og ofte uten tidligere erfaring fra det svenske arbeidsmarkedet, praksis- eller arbeidsplass. Nordic Choice er et selskap med stort engasjement som tar et tydelig samfunnsansvar.»

-Det er stort å få denne prisen. Det er en bekreftelse på at vi gjør noe riktig. Men det er viktig å huske på at utmerkelsen ikke er en belønning i seg selv, det er vissheten om at vi gjør noe bra som fungerer. Det er alltid vår motivasjon, sier eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

Emner

Kategorier


Nordic Choice Hotels er Nordens største hotellkonsern med 170 hoteller og 12 000 medarbeidere i Skandinavia  og Baltikum. Selskapet markedsfører kjedene Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection og Clarion, samt 9 unike hotellperler innen Nordic Hotels & Resorts. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Kontakter

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000

Trude Laberg

Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896

Et av Nordens største hotellkonserner

Strawberry er portalen til et bredt utvalg av hotell, møte- og konferansefasiliteter, restauranter og spa, i tillegg til eksklusive partnere og fordeler for våre medlemmer. Med over 240 hoteller over hele Norden, tilbyr vi fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 frittstående hoteller. Gjennom Strawberry sin app og nettside, får du som gjest og medlem tilgang til et univers av muligheter, med vårt løfte om å fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser.

Strawberry

Frederik Stangs gate 22-24
P.O. Box 2454 Solli 0201 Oslo

Besøk våre andre nyhetsrom