Gå videre til innhold
Nordic Choice Club feirer 1 million medlemmer med stor konkurranse

Pressemelding -

Nordic Choice Club feirer 1 million medlemmer med stor konkurranse

(Oslo 30.10.2014) Bo på hotell hver helg i et år! Alle kan delta i konkurransen om å vinne 1 million bonuspoeng i Nordic Choice Club. Dette tilsvarer opptil 100 overnattinger på Nordic Choice sine hoteller.

- Vi feirer én million medlemmer med tidenes konkurranse! Vi ønsker å invitere både eksisterende og nye medlemmer, samt alle andre til å være med på feiringen, sier Nicolay Corneliussen, Program Manager i Nordic Choice Club.

Bonuspoengene kan benyttes på alle Nordic Choice-hoteller og fordeles etter eget ønske.
Konkurransen starter i dag og varer i tre uker. Du blir med i konkurransen ved å delta i vårt digitale spill. Målet er å skaffe seg så mange hotelldører som mulig, og hver dør er en vinnersjanse

Gjennom hele perioden trekkes det dagsvinnere som mottar 10 000 bonuspoeng. Vinneren trekkes blant Nordic Choice Clubs medlemmer.

- Når vi vokser skal det feires! Og det skal komme våre gjester til gode. Vi er derfor kjempeglade
for å kunne gi bort overnattinger på våre hoteller til heldige vinnere. Ta en helg på japansk spa i Stockholm, besøk Vilnius og Riga,
kos deg på fjellet eller ved sjøen. Vi har noe for alle! sier Ingvild Elise Larner, Direktør for Guest Relations i Nordic Choice Hotels.

Du finner mer informasjon om konkurransen på Nordic Choice Hotels sin Facebook-side og på
http://millionen.nordicchoicegames.no/.

Nordic Choice Club er lojalitetsprogrammet til Nordic Choice Hotels, og er et av Nordens største og mest populære fordels- og bonusprogrammer med over én million medlemmer. Nordic Choice Club-medlemmene får medlemsfordeler og tjener bonuspoeng på alle våre hoteller og gjennom ulike samarbeidspartnere. Bonuspoengene kan benyttes på våre hoteller til overnatting og restaurantbesøk.


For mer informasjon, kontakt:
Nicolay Corneliussen, Program Manager i Nordic Choice Club
E-post: nicolay.corneliussen@choice.no, tlf: +47 922 15 057

Emner

Kategorier


Nordic Choice Hotels er en av Nordens største hotellkonsern med 171 hoteller og 12 000 medarbeidere i Skandinavia  og Baltikum. Selskapet markedsfører kjedene Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection og Clarion, samt 10 frittstående hoteller . Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Kontakter

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000
Geir M. Økland

Geir M. Økland

Pressekontakt Senior Communications Advisor +47 482 72 656

Trude Laberg

Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896

Et av Nordens største hotellkonserner

Strawberry er portalen til et bredt utvalg av hotell, møte- og konferansefasiliteter, restauranter og spa, i tillegg til eksklusive partnere og fordeler for våre medlemmer. Med over 240 hoteller over hele Norden, tilbyr vi fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 frittstående hoteller. Gjennom Strawberry sin app og nettside, får du som gjest og medlem tilgang til et univers av muligheter, med vårt løfte om å fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser.

Strawberry

Frederik Stangs gate 22-24
P.O. Box 2454 Solli 0201 Oslo

Besøk våre andre nyhetsrom