Gå videre til innhold
31 hoteller fra Nordic Choice Hotels mottar TripAdvisor utmerkelser.

Pressemelding -

31 hoteller fra Nordic Choice Hotels mottar TripAdvisor utmerkelser.

31 hoteller fra Nordic Choice Hotels er tildelt TripAdvisors sertifikat for utmerket hotell i 2013. Utmerkelsen blir delt ut til hoteller som konsekvent oppnår fremragende anmeldelser av reisende på verdens største reisenettside. 

- Vi er utrolig stolte av disse utmerkelsene. De er et bevis på at vi skaper gode hotellopplevelser, som gjestene synes det er verdt å dele med andre reisende på internett, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør Nordic Choice Hotels. 

Utmerkelsen blir delt ut til hoteller som er høyt rangert hos TripAdvisor, får mange og hyppige anmeldelser, hotellet har høy synlighet og er et populært valg blant nettsidens brukere. 

- Det er en ære å kunne dele ut dette sertifikatet til hoteller som konsekvent har levert toppkvalitetsopplevelser. De får denne annerkjennelsen basert på tilbakemeldinger fra dem som betyr mest, deres kunder, sier Marc Charron, president for TripAdvisor of Business. 

- Vi skal fortsette å skape gode hotellopplevelser for våre gjester og forhåpentligvis motta denne utmerkelsen i mange år framover, sier Linn Helen Svendsen, hotelldirektør Clarion Collection Hotel Folketeateret, som er en av 5 hoteller som mottar utmerkelsen i Oslo. 

I tillegg ble det uavhengige Petter Stordalen eide hotellet THE THIEF kåret til Oslos beste hotell av TripAdvisor. 

For mer informasjon kontakt: 
Pouria Ruhi, kommunikasjonsrådgiver Nordic Choice Hotels. +47 93 25 75 26

Fakta: 


TripAdvisor er verdens største reisenettsted, som gjør det mulig for reisende å planlegge den perfekte reisen. TripAdvisor tilbyr pålitelige råd fra virkelige reisende og et bredt utvalg av reisealternativer og planleggingsfunksjoner med sømløse lenker til bestillingsverktøy. TripAdvisor-merkede nettsteder utgjør alene det største reisefellesskapet i verden med mer enn 60 millioner unike besøkende per måned, over 44 millioner medlemmer og over 150 millioner anmeldelser og synspunkter.


Emner

Kategorier


Nordic Choice Hotels er Nordens største hotellkonsern med 171 hoteller og 12 000 medarbeidere i Skandinavia  og Baltikum. Selskapet markedsfører kjedene Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection og Clarion, samt 10 unike hotellperler innen Nordic Hotels & Resorts. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Kontakter

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000

Trude Laberg

Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896

Et av Nordens største hotellkonserner

Strawberry er portalen til et bredt utvalg av hotell, møte- og konferansefasiliteter, restauranter og spa, i tillegg til eksklusive partnere og fordeler for våre medlemmer. Med over 240 hoteller over hele Norden, tilbyr vi fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 frittstående hoteller. Gjennom Strawberry sin app og nettside, får du som gjest og medlem tilgang til et univers av muligheter, med vårt løfte om å fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser.

Strawberry

Frederik Stangs gate 22-24
P.O. Box 2454 Solli 0201 Oslo

Besøk våre andre nyhetsrom