Gå videre til innhold
Clarion Hotel The Edge i Tromsø ligger på niende plass over de mest populære hotellene i Norge på TripAdvisor. Foto: Nordic Choice
Clarion Hotel The Edge i Tromsø ligger på niende plass over de mest populære hotellene i Norge på TripAdvisor. Foto: Nordic Choice

Pressemelding -

10 av Norges 25 beste hotell tilhører Nordic Choice Hotels

10 av hotellene på Travelers' Choice Awards 2017 sin liste over Norges 25 beste hotell tilhører Nordic Choice Hotels. Kåringen er TripAdvisor sin måte å fremheve hotellene med høyest ranking.

— Det finnes mange fine priser rundt om i verden. Det som gjør Travelers' Choice Awards spesielt viktig er at gjestene bestemmer. Det handler ikke om hotellet har én eller fem stjerner, om det er strykejern på alle rom eller om noen i hatt og frakk åpner døren. Her er det gjesten sin personlige opplevelse, fra de booker til de sjekker ut, som teller. Der er vi i Nordic Choice best og det er fantastisk å se svart på hvitt. 

TripAdvisor bruker ingen jury i denne kåringen. Alle som ønsker kan vurdere hotellene. Det er enn trend man ser for flere områder. Makten forsvinner gradvis fra noen få store og havner i hendene på mange små.

— Jeg blir varm helt ned i hjerterota av at gjestene er så fornøyd med våre hotell. Gjesten er sjefen og de sitter med makta. Derfor pleier jeg å si at de viktigste folka i Nordic Choice det er ikke meg eller noen av de andre i ledergruppen. Det er de i resepsjonen, de som vasker rommene og de som sørger for herlige frokoster hver dag over hele Norden. Det er de vi kan takke for dette. Uten dem er Nordic Choice ingenting. 

Emner


Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern med over 190 hoteller og 13 000 medarbeidere. Selskapet markedsfører kjedene Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel, samt et 20-talls frittstående hoteller. Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Kontakter

Bettina Flatland

Pressekontakt Director of Communications +47 975 98 000

Trude Laberg

Pressekontakt Communications Advisor +47 907 91 896

Et av Nordens største hotellkonserner

Strawberry er portalen til et bredt utvalg av hotell, møte- og konferansefasiliteter, restauranter og spa, i tillegg til eksklusive partnere og fordeler for våre medlemmer. Med over 240 hoteller over hele Norden, tilbyr vi fire hotellkjeder – Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® og Clarion Collection® Hotel – og mer enn 40 frittstående hoteller. Gjennom Strawberry sin app og nettside, får du som gjest og medlem tilgang til et univers av muligheter, med vårt løfte om å fylle livet med morsomme, meningsfylte og spennende opplevelser.

Strawberry

Frederik Stangs gate 22-24
P.O. Box 2454 Solli 0201 Oslo

Besøk våre andre nyhetsrom