Gå videre til innhold
"Norske Talenter" i Spania:  Norske Christian på scenen.  Mandag er det semifinale!   Bilde:  Spanske Talenter, Tele Cinco
"Norske Talenter" i Spania: Norske Christian på scenen. Mandag er det semifinale! Bilde: Spanske Talenter, Tele Cinco

Pressemelding -

Norske ​Christian og Hans til semifinalen i "Spanske Talenter"

Utbryterartisten og illusjonisten Christian Wedøy (35) og hans kollega magiker Hans Grane er kommet til semifinalen i Got Talent Espana på kanalen Tele Cinco. 

Sendingen går på direkten mandag kveld, Christian og Hans har en god følelse.  

- Jeg har skikkelig tro på at vi har muligheter til å gå til finalen! Vi skal gjøre et helt nytt stunt hvor jeg må holde pusten i over 6 minutter, men det skal gå bra og det skal bli veldig god underholdning, sier Christian Wedøy.

Christian har vært på TV i over 30 land. På sin egen YouTube-kanal har han nå 73 millioner videovisninger og 200 000 abonnenter. Hans og Christian har begge to vært i semi-finalen i Norske Talenter tidligere.

- Vi bor i Oslo, og jobber på heltid som magikere. Vi har mange typer magi å by på og synes det er gøy og hyggelig å underholde alle typer forsamlinger, sier Christian Wedøy.
Link til Spanske Talenter og video av Christian og Hans på Scenen i kvalifiseringsrunden: https://www.youtube.com/watch?v=uo5uBrgjSek&feature=youtu.be

Link til Christian Wedøy sin YouTube-kanalhttps://www.youtube.com/user/LordWedoey

Link til Christian Wedøy sin nettside.http://illusjonist.no/

Link til Hans Granes nettside:https://www.hansgrane.no/

Related links

Emner

Kategorier


Nordic Screens er et digitalt innholdshus som skaper og formidler underholdning og markedsføring for fremtidens generasjoner. Nordic Screens skaper verdier ved å knytte talenter, innhold og annonsører sammen i en ny medieverden.

Kommunikasjonsbyrå med stort hjerte – velkommen til oss!

I Nydalen i Oslo finner du oss i Snakk Kommunikasjon, et team på 20 eksperter som har et enkelt mål: å hjelpe norske virksomheter med å nå ut. La oss ta din kommunikasjon til neste nivå. Hva trenger du hjelp til? Strategisk rådgivning, digital utvikling, eller videoproduksjon? Hjelp med sosiale medier, undervisningsopplegg, workshop, konferanse, eller influencer marketing?

Stort, eller lite oppdrag, ta kontakt og gi oss mulighet til å bidra! Vi brenner for å skape innhold som er relevant, godt og underholdende.

Snakk Kommunikasjon AS

Gjerdrumsvei 10 G
0484 OSLO
Norge