Gå videre til innhold
Med Powerbanken hengende på nøkkelknippet har du alltid et ekstra batteri med deg.
Med Powerbanken hengende på nøkkelknippet har du alltid et ekstra batteri med deg.

Nyhet -

Liten Powerbank med USB-kabel – kan festes på nøkkelknippet

Sørg for at du alltid kan lade telefonen din! En liten Powerbank med integrerte ladekabler, som kan lade alle typer av smarttelefoner, hodetelefoner og andre USB-ladede enheter. Den lille størrelsen gjør det enkelt å alltid ha den med seg, og det er også mulighet for å feste den på et nøkkelknippe.

Med Powerbanken hengende på nøkkelknippet har du alltid et ekstra batteri med deg. Powerbankens to ladekabler gjør slik at du ikke trenger å ha med deg noen ekstra kabler når du går hjemmefra. Den ene kabelen passer til et USB-C-uttak og den andre passer både til Mikro USB-uttak og Apple Lightning-uttak. I prinsippet kan du med andre ord lade hvilken som helst enhet du ønsker. Du lader Powerbanken i den medfølgende ladestasjonen som kan festes på veggen eller på skrivebordet. Ladestasjonen fungerer like bra som en nøkkelholder hvis du allerede har festet Powerbanken til nøkkelringen.


Related links

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

David Lundström Nilsson

David Lundström Nilsson

Pressekontakt

Relatert innhold

Smarte saker du har savnet

SmartaSaker selger smarte, funksjonelle, finurlige og innovative dingser. Her finner du smarte problemløsere og morsomme gaver til deg selv og dine kjære. En stor del av sortimentet vårt er svenske innovasjoner, så du kommer garantert til å oppdage mange nye, unike og ekstra smarte saker.

SmartaSaker.no

Sankt Eriksplan 11
113 20 STOCKHOLM
Sverige

Besøk våre andre nyhetsrom