Skip to content
Signicat baner vejen for at transformere det europæiske salg af biler

Press release -

Signicat baner vejen for at transformere det europæiske salg af biler

  • Digitalisering af processer introducerer ændringer og nye krav i forsyningskæden for bilindustrien.
  • Signicat er blevet valgt af BMW Group på grund af deres anti-hvidvask- og skalerbare digitale løsninger.

København, 12. juni 2024Signicat, den internationale leder inden for digital identitet, transformere det europæiske landskab for bilsalg, med en teknologidrevet og kundecentreret købsproces for BMW Group.

I de senere år har bilproducenter, der sigter mod en global model, introduceret adskillige processer i deres forsyningskæde, såsom underskrivelse af kontrakter, som tidligere blev håndteret gennem bilforhandlere. Det viser en stærk forpligtelse til at transformere bilsektoren ved at sætte slutbrugeren i centrum med en strategi, der fokuserer på kundeoplevelsen.

Med en fremadskuende tilgang holder BMW Group sig opdateret med de tendenser, der påvirker bilsektoren, såsom bæredygtighed og digitalisering. Samtidig imødekommer BMW Group samfundets stigende krav om en unik og problemfri brugeroplevelse.

"BMW Group er et verdensledende bilmærke, som vi arbejder med i Europa. Vi er begejstrede for at assistere BMW Group på deres rejse mod at transformere industrien og være en del af en forandring, der fokuserer på at levere problemfri oplevelser til deres brugere," siger Arne Vidar Haug, Head of Global Solutions & medstifter af Signicat. "Hos Signicat tager vi højde for hver enkelt virksomheds behov og krav, hvilket er grunden til, at Signicat Global Solutions-teamet designer skræddersyede globale identitetsløsninger. Vi er mere end bare løsningsudbydere; vi er strategiske konsulenter inden for identitetsverifikation," tilføjer han.

Med verdens mest omfattende portefølje af løsninger til digital identitets- og bedrageriforebyggelse gør Signicat det muligt for slutbrugere at verificere deres identitet og underskrive dokumenter elektronisk. Dette er muligt gennem digitale identiteter, biometrik og elektronisk dokumentverifikation, hvilket gør det muligt for brugere problemfrit at lave juridisk bindende elektroniske underskrifter på deres kontrakter, alt sammen gennem ét enkelt indgangspunkt. Signicats "Global Solutions"-forretningsenhed specialiserer sig i at levere avancerede globale onboarding-løsninger, der er kompatible med anti-hvidvaskningsregler.

"Vi har arbejdet tæt sammen med BMW Group og leveret et team af eksperter i digital identitet for at rådgive dem på teknologiske og regulatoriske niveauer," siger Asger Hattel, CEO hos Signicat. "At have en end-to-end løsning til kundens indskrivningsproces tilbyder adskillige teknologiske, operationelle og regulatoriske fordele, men det er også en måde at forebygge svindel eller datakorruption gennem en problemfri og komplet proces."

Signicat er en veletableret og anerkendt leverandør med en sikker anti-hvidvaskløsning, med globale kapaciteter. Valget af Signicat skyldes deres uovertrufne tilbud i Europa og deres globale kapacitet til skalerbare og kompatible løsninger i 24 lande på tværs af BMW Group, inklusive Tyskland.


Om Signicat

Signicat er en førende, paneuropæisk virksomhed inden for digital identitet med en enestående historik inden for verdens mest avancerede digitale identitetsmarkeder. Grundlagt i 2006, er Signicats mission at bygge teknologi, som gør det muligt for folk at stole på hinanden i en digital verden. Deres digitale identitetsplatform indeholder den mest omfattende pakke identitetsverificerings- og godkendelsessystemer i verden, som alle er nemt tilgængelige via et enkelt integrationspunkt. Platformen understøtter og orkestrerer nemt hele identitetsrejsen, fra autentificering og onboarding til login og samtykke samt indgåelse af juridisk bindende forretningsaftaler. I 2019 blev Signicat erhvervet af den førende europæiske private equity-investor Nordic Capital. I dag har Signicat over 450 dedikerede fagfolk fordelt på 17 europæiske kontorer.

For yderligere information om Signicat, besøg venligst www.signicat.com

Contacts

Alba Zaragoza

Alba Zaragoza

Press contact Communications Manager +34648839894

Welcome to Signicat!

Signicat er en nyskapende, paneuropeisk bedrift innen digital identitet med en unik merittliste i verdens mest avanserte markeder for digital identitet. Bedriften ble grunnlagt i 2006 og har som mål å bygge teknologi som skaper tillit mellom mennesker i en digital verden. Signicat sin digital-identitet-plattform implementerer verdens mest omfattende samling av systemer for identitetsverifisering og -autentisering med enkel tilgang gjennom ett enkelt integreringspunkt. Plattformen støtter og dirigerer sømløst gjennom hele identitetsprosessen, fra gjenkjenning til registrering, via innlogging og innhenting av samtykke og til juridisk bindende avtaler mellom bedrifter – og alt har motstått tidens tann. I 2019 ble Signicat oppkjøpt av Nordic Capital, et ledende europeisk private equity-selskap. I dag består Signicat av over 450 engasjerte fagfolk fordelt over 17 europeiske kontorer.

For mer informasjon om Signicat kan du besøke www.signicat.com

Signicat

Beddingen
7010 Trondheim
Norge

Visit our other newsrooms