Skip to content
Økonomistudie af Signicat viser 303% stigning i afkast på investeringer og 75% reducerede omkostninger ved svindel

Press release -

Økonomistudie af Signicat viser 303% stigning i afkast på investeringer og 75% reducerede omkostninger ved svindel

SIGNICAT, 13. oktober 2023Signicat, den paneuropæiske leder inden for digital identitet, frigav i dag en undersøgelse, der blev bestilt af Forrester Consulting om den samlede økonomiske indvirkning (Total Economic Impact™) af Signicat. Undersøgelsen analyserer de betydelige fordele ved Signicats løsninger for virksomheder og dækker både kvantificerbare og kvalitative fordele.

Gennem kundeinterviews og økonomisk analyse fandt Forrester-undersøgelsen, at den sammensatte organisation i denne undersøgelse, en finansiel serviceorganisation med en global omsætning på 16 milliarder EUR, oplevede fordele på 303% afkast af invisteringer (ROI) og en nettoværdi (NPV) på 10,80 millioner EUR over tre år, samt tilbagebetaling på under 6 måneder og betydeligt reducerede omkostninger på svindel, på 75% som følge af en nedsat svindelsats.


En afgørende faktor for regulerede industrier

I det digitale landskab står finansielle institutioner over for mange udfordringer: at opretholde vækst samtidig med at sikre overholdelse, bekæmpe svindel og samtidig muliggøre en fremragende kundeoplevelse. Og det er kernen i, hvad den paneuropæiske Signicat leverer: innovative løsninger inden for digital identitet. Ud over at hjælpe virksomheder med deres digitale overgang styrker Signicat dem også mod usikkerhederne i den online verden ved at skabe tillid.


"Vi opererer på forskellige markeder, og identifikationsområdet er meget komplekst på grund af de forskellige lokale variationer. Samtidig er reglerne for hvidvask og konsekvenserne af manglende overholdelse alvorlige. Det ville være svært at sikre, at vi har en solid opsætning og grundlag, hvis vi prøvede at håndtere alle direkte integrationer på hvert enkelt marked selv. En serviceudbyder som Signicat, der har disse tjenester tilgængelige gennem én kontaktperson, er af stor værdi for os", udtaler en interviewet direktør for betalinger hos et teknologi- og leveringsselskab til Forrester Consulting.

Kvantificerbare fordele: Hovedresultater

The study's quantified findings show significant economic benefits for the composite Signicat clients that amounted to an ROI of 303%:

  • En reduktion på 75% af omkostninger ved svindel, som følge af en nedsat svindelsats.
  • En stigning på 19 procentpoint i kundeomsætningsraten.
  • Besparelser på lønomkostninger som følge af digitalisering af underskrifter, samt undgåelse af mere end 1,1 millioner trykte sider i det første år.
  • Tilbagebetaling på under 6 måneder.
  • Derudover fandt en Signicat-klient, et HR-konsulentfirma, forbedringer i driftseffektiviteten fra automatiserede identitetsverifikationsprocesser, hvilket resulterede i 40.000 timer sparet i identitetsverifikationsprocesser for konsulenter om året.

Svindelbekæmpelse og fokus på kundecentrering

En af de mest overbevisende resultater er, at Signicat muliggjorde den sammensatte organisation opnåede en reduktion på 75% af svindelomkostningerne, som følge af en nedsat svindelsats. I dagens digitale landskab kræver kunder sikkerhed og bekvemmelighed. Signicats tilgang beskytter ikke kun mod svindel eller efterligning, men sikrer også en problemfri og brugervenlig oplevelse. Dette kundecentrerede fokus letter ikke kun indmeldelse og autentifikation for lovlige kunder, men afskrækker også svindlere og gør det sværere for dem at kompromittere systemer.


Vi er meget stolte af Signicats succes med både at reducere svindel og forbedre kundetilfredsheden", siger Asger Hattel, administrerende direktør for Signicat. "Vores europæiske dækning giver vores kunder mulighed for at skalere i ethvert land takket være vores teknologi. Vores fordel ligger i en omfattende, alt-i-en-leverandør for alle digitale identitetsløsninger fra os som en enkelt og overensstemmende udbyder. Ledende logoer i hele Europa og ud over, stoler på os med deres digitale kundeindmeldingsrejser, og vi arbejder hårdt hver dag for at gøre dem hurtigere, mere sikre, mere brugervenlige og selvfølgelig uden svindel", tilføjede han.

Fleksibilitet og Global Dækning

Økonomistudiet viser, at Signicats fleksibilitet gør det muligt for virksomheder at udvide til nye markeder med større lethed, takket være Signicats globale dækning og ekspertise inden for identifikationsmetoder.

"Det er vigtigt for os at trænge ind på nye markeder og i nye brancher, og Signicat giver os mulighed for at komme ind på nye markeder hurtigere, da vi ikke behøver at bekymre os om, hvad vi skal gøre", angiver en interviewet produktudviklingsansvarlig hos et forbrugslånsselskab, når der tales om reguleringsmæssig overholdelse og udfordringer med kundeidentitetsverifikation.

Kvalitative fordele

Undersøgelsen afslører også flere kvalitative fordele ved implementering af Signicat-løsninger:

  • Forbedret overholdelse af anti-hvidvaskning (AML) på tværs af lande.
  • Forbedret kundeoplevelse, som følger med den voksende tendens mod kundecentrering.
  • Hurtigere kundeindmelding øger hurtigheden af værdi.
  • Adgang til nye markeder via en alt-i-en verifikationsplatform.
  • Reduceret miljøpåvirkning gennem digitalisering.


Økonomistudiet (The Total Economic Impact™) af Signicat er nu tilgængeligt.

Related links


Om Signicat

Signicat er en førende, paneuropæisk virksomhed inden for digital identitet med en enestående historik inden for verdens mest avancerede digitale identitetsmarkeder. Grundlagt i 2006, er Signicats mission at bygge teknologi, som gør det muligt for folk at stole på hinanden i en digital verden. Deres digitale identitetsplatform indeholder den mest omfattende pakke identitetsverificerings- og godkendelsessystemer i verden, som alle er nemt tilgængelige via en enkelt integrationspunkt. Platformen understøtter og orkestrerer nemt hele identitetsrejsen, fra autentificering og onboarding til login og samtykke samt indgåelse af juridisk bindende forretningsaftaler. I 2019 blev Signicat erhvervet af den førende europæiske private equity-investor Nordic Capital. I dag har Signicat over 450 dedikerede fagfolk fordelt på 17 europæiske kontorer.

For yderligere information om Signicat, besøg venligst www.signicat.com

Contacts

Alba Zaragoza

Alba Zaragoza

Press contact Communications Manager +34648839894

Welcome to Signicat!

Signicat er en nyskapende, paneuropeisk bedrift innen digital identitet med en unik merittliste i verdens mest avanserte markeder for digital identitet. Bedriften ble grunnlagt i 2006 og har som mål å bygge teknologi som skaper tillit mellom mennesker i en digital verden. Signicat sin digital-identitet-plattform implementerer verdens mest omfattende samling av systemer for identitetsverifisering og -autentisering med enkel tilgang gjennom ett enkelt integreringspunkt. Plattformen støtter og dirigerer sømløst gjennom hele identitetsprosessen, fra gjenkjenning til registrering, via innlogging og innhenting av samtykke og til juridisk bindende avtaler mellom bedrifter – og alt har motstått tidens tann. I 2019 ble Signicat oppkjøpt av Nordic Capital, et ledende europeisk private equity-selskap. I dag består Signicat av over 450 engasjerte fagfolk fordelt over 17 europeiske kontorer.

For mer informasjon om Signicat kan du besøke www.signicat.com

Signicat

Beddingen
7010 Trondheim
Norge

Visit our other newsrooms