Gå videre til innhold
Foto: Ruter As / Fotograf Birdy, Birgitte Heneide
Foto: Ruter As / Fotograf Birdy, Birgitte Heneide

Pressemelding -

Ruter oppfordrer de reisende til å beregne god tid

Det er meldt at det kan komme mye snø også natt til 2. januar, som kan påvirke kollektivtransporten i Oslo og Akershus. Ruter planlegger for normal drift, men oppfordrer de reisende til å beregne god tid.

Det er forsinkelser og innstillinger på flere linjer mandag kveld på grunn av krevende kjøreforhold. Med så uoversiktlig værsituasjon, forbereder vi de reisende på at det kan oppstå forsinkelser og innstillinger i kollektivtrafikken også tirsdag 2. januar.

Dersom det oppstår avvik i kollektivtrafikken, oppdaterer vi ruter.no fortløpende og legger ut meldinger i appen vår.

Reisegarantien kan benyttes. Les mer om den på våre hjemmesider.

Emner

Regions


Ruter As er et felles administrasjonsselskap for kollektivtrafikken i hovedstadsområdet. Vi administrerer over halvparten av kollektivtrafikken i Norge. Vår rolle er å planlegge, utvikle, samordne, bestille, markedsføre og informere om kollektivtrafikktilbudet. All operativ drift utføres av ulike operatørselskap som kjører på kontrakt for Ruter - alt innenfor samme billett- og prissystem. Våre eiere er Oslo kommune (60 %) og Viken (tidligere Akershus fylkeskommune, 40 %). Reisetallene er fortsatt noe preget av pandemien. Totalt var det 341 millioner påstigninger i området vi dekker i 2022.

Kontakter

Pressevakt

Pressevakt

Pressekontakt 400 01 518

Velkommen til Ruter AS!

Ruter er et felles administrasjonsselskap for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus.

Ruter AS

Dronningens g. 40
1030 Sentrum Oslo
Norge