Gå videre til innhold
Status 23.11.16
Status 23.11.16

Pressemelding -

Status for avfallsinnsamlingen i Oslo - 23.11.16

- Etter ukens to første dager har det allerede blitt samlet inn 1120 tonn mat-, plast- og restavfall, og 290 tonn papir, papp og kartong. En bedre start på uken har vi ikke hatt siden Veireno AS overtok innsamlingen i Oslo 3. oktober. Vi ser tydelige forbedringer dag for dag,sier direktør i Renovasjonsetaten Pål A. Sommernes.

Status for avfallsinnsamlingen i uke 47

Vi ligger foran skjema med tanke på normalnivået for ukeinnsamlingen for både mat-, plast- og restavfall og papir, papp og kartong. De tolv ekstra bilene som er satt til klageoppfølging tar gradvis unna etterslepet for begge avfallstypene.

Manglende tømming

Meld fra om manglende tømming på telefon 02180, e-post til postmottak@ren.oslo.kommune.no eller SMS til 2401med kodeord REN. Det er kun nødvendig å klage én gang per dag. Har du sendt klage via f. eks e-post, er det ikke nødvendig å melde fra på telefon også.

Emner


Renovasjonsetaten har ansvaret for den kommunale avfallshåndteringen i Oslo, og vi tar hånd om alt avfall du produserer hjemme. Når du sorterer matavfall, plastemballasje og restavfall i grønne, blå og vanlige poser, henter vi det og sørger for at det blir til biogass og biogjødsel, nye plastprodukter og miljøvennlig energi.

Kontakter

Jørgen Bakke Fredriksen

Jørgen Bakke Fredriksen

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver Pressekontakt 977 15 689
Kjersti Kristoffersen

Kjersti Kristoffersen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 97697606
Renovasjons- og gjenvinningsetaten

Haraldrudveien 20
0581 Oslo
Norge