Gå videre til innhold

Video -

Your safety. Delivered. | Ramudden Norge

For oss er sikkerhet mer en bare produkt og tjenester. Det som driver oss fremover er omtanken om dem som jobber på arbeidsplassen, men også om alle menneskene som passerer forbi. Med hjelp fra innovasjon og utvikling søker vi stadig etter bedre, sikrere og mer effektive løsninger. Dette oppsummeres i vårt nye slagord: Your safety. Delivered.
Lisens:
Bruk i media
Innholdet kan lastes ned, bli brukt og delt i ulike medier av for eksempel journalister, bloggere, spaltister, kommentatorer etc., med den hensikt å formidle, fortelle og kommentere dine pressemeldinger, oppslag eller informasjon, forutsatt at innholdet er uendret og brukt i sin helhet. Opphaver skal navngis i den grad og på den måten god skikk tilsier (dette betyr f.eks. at fotografer nesten alltid skal navngis).
Filformat:
.mp4
Lengde:
2:00
Last ned

Emner

Relatert innhold

Your safety. Delivered.

Vi skaper sikre arbeidsplasser gjennom tilpassede løsninger, med omtanke for menneskers trygghet og arbeidsmiljø. Vårt oppdrag er å sørge for at mennesker kommer hjem uskadde hver dag, uansett om de jobber på en arbeidsplass eller bare passerer den

Ramudden

Hvamveien 2
2013 Skjetten
Norge

Besøk våre andre nyhetsrom