Gå videre til innhold
Fagkurs - CT godt og blandet

Fagkurs - CT godt og blandet

Dato 30. mai 2018 – 1. juni 2018

Sted Thon Hotell Opera i Oslo

Målgrupper: Hovedsakelig radiografer som jobber med CT, både de med kort og lengre erfaring. Kan også være aktuelt for medisinske fysikere som jobber med CT samt radiologer og andre med interesse.


Læringsmål:
Deltageren skal etter endt kurs ha fått kjennskap til det ypperste innen CT-teknologi. Deltageren skal også ha tilegnet seg ny kunnskap om både vanlige og noen spesielle CT-undersøkelser av hode, hals, thorax, abdomen og bekken, inkludert angiografi, ortopedi og CT av barn. Videre skal deltageren ha fått styrket sin kunnskap om CT-teknikk og diagnostikk, samt fått en innføring i betydningen og nytten av CT for klinikerne, og en dypere forståelse for hvordan CT-protokoller kan optimaliseres. Gjennom denne kunnskapen skal deltageren bli satt i stand til å reflektere og evaluere egne CT-protokoller, og bidra aktivt til optimalisering av protokollene i et tverrfaglig samarbeid.

Program

Kategorier

Kontakter

Hans Flaata

Hans Flaata

Fagutviklingsleder Ansvarlig for Norsk Radiografforbunds kursvirksomhet 40857476

Norsk Radiografforbund er radiografenes og stråleterapeutenes fagorganisasjon.

Norsk Radiografforbund er en partipolitisk uavhengig fagorganisasjon som arbeider for å utvikle og opprettholde en høy faglig standard i utdanning og utøving av fagområdene radiografi og stråleterapi.
Norsk Radiografforbund har som mål å ivareta medlemmenes inntekts- og arbeidsforhold på en måte som sikrere yrkesgruppenes posisjon, lønnsutvikling og muligheter i yrkeslivet. Norsk Radiografforbund er et forbund i Unio.