Gå videre til innhold
Posten utvider tilbudet om hjemlevering i de kommunene som nå blir berørt av nedstenging
Posten utvider tilbudet om hjemlevering i de kommunene som nå blir berørt av nedstenging

Pressemelding -

Posten leverer og styrker hjemleveringstilbudet i berørte kommuner

Postutleveringen vil fungere som normalt i de 10 kommunene som har fått strengere koronatiltak etter utbruddet i Nordre Follo. Posten har i dag besluttet å utvide tilbud om hjemlevering i det samme området.

- Det er forventet økt behov for hjemlevering av pakker i de ti berørte kommunene og vi utvider derfor tidsvinduet for hjemlevering med tre timer fra klokken 15 – 22, mandag til fredag. Vi er forberedt på å utvide dette ytterligere, sier Kenneth Tjønndal Pettersen, pressesjef i Posten.

Kunder kan gjennom app eller sms be om at pakken settes igjen dersom ingen er tilstede. Varer som ikke kan leveres vil bli returnert til et av Postens hentesteder og kan hentes der allerede dagen etter.

Posten har etablert strenge smitteverntiltak som innebærer kontaktfri utlevering av pakker.

Post i Butikk og Postens pakkeutleveringssteder vil ha de samme åpningstider som butikkene hvor de er lokalisert. Postkontorene holder åpent som normalt.

For ytterligere informasjon, se www.posten.no

Emner


Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som skal forenkle og verdiøke handel og kommunikasjon for mennesker og virksomheter i Norden. Visjonen er å gjøre hverdagen enklere og verden mindre. Konsernet møter markedet med to merkevarer; Posten for det norske folk og Bring for bedrifter i Norden.

Kontakter

Pressetelefon (ikke SMS)

Pressetelefon (ikke SMS)

Pressekontakt + 47 95 14 80 00
Kenneth Tjønndal Pettersen

Kenneth Tjønndal Pettersen

Pressekontakt Pressesjef Posten Bring +47 982 575 55

Ingen kjenner Norge bedre

Posten Bring AS er en ledende nordisk logistikkaktør som skal gjøre hverdagen enklere og verden mindre. Våre mål er å gi de beste kundeopplevelsene med høy kvalitet og tillit. Vi skal være den mest attraktive arbeidsplassen, være ledende på innovasjon og bærekraft, og en drivkraft i omstillingen til et lavutslippssamfunn.
Konsernet møter markedet med to merkevarer; Posten for det norske folk og Bring for bedrifter og all virksomhet utenfor Norge.

Posten Bring

Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 Oslo
Norway

Besøk våre andre nyhetsrom