Gå videre til innhold
Bring vant kontorspesialist

Nyhet -

Bring vant kontorspesialist

Bring har inngått landsdekkende distribusjonsavtale med kontor- og forbruksvareforhandler Wittusen & Jensen. Avtalen har en årlig verdi på 25 millioner kroner, og varer ut 2016.

Wittusen & Jensen er en ledende og landsdekkende leverandør innen kontor- og forbruksmateriell til bedrifter – med 6000 kontorartikler og 4000 profileringsvarer, og blant andre DnB, NAV, Politiet og Statens vegvesen på kundelisten.

Store kunder
Wittusen & Jensen har sentrallager langs E6 på Berger i Skedsmo kommune. De fører alt av kontor- og forbruksmateriell for kontorintensive virksomheter: Penner, skriveblokker, post-it-lapper, kopipapir, toalettpapir, tørkeruller, printerblekk og-toner, kaffe, småkaker, kjeks – og alt mulig annet som trengs for jobb og trivsel i arbeidshverdagen. De håndterer også 4000 bedriftsprofilerte artikler for blant andre DnB og NAV.

Hele landet
Forutsigbarhet, leveringssikkerhet, og tilgjengelighet er sentrale faktorer når Wittusen & Jensen velger logistikkpartner. Sendingene går på tog og bil til Bring-terminaler rundt om i Norge. Bring kjører varene ut til de fleste kundene, men i enkelte bykjerner benyttes egne biler.

– Vi lever i en tøff bransje, og ønsket én avtale med én leverandør, og ett kontaktpunkt. Det kunne Bring imøtekomme. De når ut til våre kunder i hele Norge og på Svalbard, ifølge logistikksjef Audun Johnsen i Wittusen & Jensen.

NAV har 768 ulike lokasjoner og Politiet finnes på 686 steder rundt om i landet. Bring leverer opp til Kirkenes i nordøst, og til Longyearbyen på 78 grader nord.

Logistikkintensiv
Ved å se verdikjeden i sammenheng, får kundene rimeligere forbruksvarer på arbeidsplassen. Bring tar hånd om frakt av sendinger til hele landet, inkludert Svalbard. Wittusen & Jensen sender 130 000 små og store forsendelser i året fra 1 kilo og oppover. De fleste sendingene er på rundt regnet 70 kilo.

– Vi er veldig glade for å ønske Wittusen & Jensen velkommen som kunde hos Bring. Vi skal gjøre vårt ytterste for å levere som avtalt med høy presisjon i hele landet, sier salgsdirektør Alexandra Bjertnæs i Logistikk Norge.

Avtalen løper ut 2016 – og har en antatt årlig verdi på 25 millioner kroner.

Related links

Emner

Kontakter

Pressetelefon (ikke SMS)

Pressetelefon (ikke SMS)

Pressekontakt + 47 95 14 80 00
Kenneth Tjønndal Pettersen

Kenneth Tjønndal Pettersen

Pressekontakt Pressesjef Posten Bring +47 982 575 55

Ingen kjenner Norge bedre

Posten Bring AS er en ledende nordisk logistikkaktør som skal gjøre hverdagen enklere og verden mindre. Våre mål er å gi de beste kundeopplevelsene med høy kvalitet og tillit. Vi skal være den mest attraktive arbeidsplassen, være ledende på innovasjon og bærekraft, og en drivkraft i omstillingen til et lavutslippssamfunn.
Konsernet møter markedet med to merkevarer; Posten for det norske folk og Bring for bedrifter og all virksomhet utenfor Norge.

Posten Bring

Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 Oslo
Norway

Besøk våre andre nyhetsrom