Gå videre til innhold
Julegateåpning i Oslo sentrum

Pressemelding -

Julegateåpning i Oslo sentrum

Nå er det ikke lenge til jul! Lørdag 27. november er det endelig tid for julegateåpningen i Oslo sentrum. Arrangementet starter på Jernbanetorget kl. 1600.

- Dette er noe av det hyggeligste vi gjør i løpet av året og en lang tradisjon for alle som bor i Oslo-området. Det blir underholdning fra scenen, forundringsposer til de minste barna og lystog fra Jernbanetorget til Universitetsplassen ledet av julenissen og ordføreren i hest og kjerre, forteller Maria Svärd, prosjektleder i Oslo Handelsstands Forening.

Arrangementet starter på Jernbanetorget med ordfører Marianne Borgen, YouTuber Agnete «Agnetesh» Husebye og Julenissen. Det blir gaveposer til de første tusen barna og lystog oppover Karl Johan med magiske overraskelser underveis. Toget avsluttes med korsang av Oslo Domkirkes Ungdomskor på Universitetsplassen.

- Det kommer til å bli magisk, sier en forventningsfull Svärd og forteller at juleutstillingene er på plass i butikkvinduene. Videre oppfordrer hun både store og små til å kle seg ut som nisser for å skape en ekstra god julestemning for barna.

Bli med og skap julemagi! Velkommen til en hyggelig opplevelse!

Program:

Kl. 16:00 
Åpning med Agnete «Agnetesh» Husebye, ordfører Marianne Borgen og Julenissen på Jernbanetorget.

Kl. 16:30
Lystoget starter og går opp Karl Johans gate til Universitetsplassen.

Kl. 17:00
Avslutning med Oslo Domkirkes Ungdomskor på Universitetsplassen.

Arrangementet er gratis og et samarbeid mellom handelsstanden i Oslo sentrum og Oslo Handelsstands Forening, med støtte fra Oslo kommune.

Emner

Kategorier

Regions


Oslo Handelsstands Forening (OHF) er en næringsforening for handel, service og servering i Osloregionen, som sysselsetter ca. 90 000 ansatte og omsetter for nær 190 milliarder kroner eks. mva. OHF har rundt 2 000 bedriftsmedlemmer innen dagligvare, faghandel, servering, kjøpesentre og eiendomsselskaper. Vi jobber for at de skal ha best mulig rammevilkår.

Kontakter

Linn Rosario

Linn Rosario

Pressekontakt Prosjektleder Markedsføring & kommunikasjon 95864614

Velkommen til Oslo Handelsstands Forening!

Oslo Handelsstands Forening (OHF) er en næringsforening for handel, service og servering i Osloregionen, som sysselsetter ca. 90 000 ansatte og omsetter for nær 190 milliarder kroner eks. mva. OHF har rundt 2 000 medlemmer innen dagligvare, faghandel, servering, kjøpesentre og eiendomsselskaper. Vi jobber for at de skal ha best mulig rammevilkår.

Oslo Handelsstands Forening

Karl Johans gate 37 A
0162 Oslo
Norge