Gå videre til innhold
Presseinvitasjon: Den store kaffeundersøkelsen

Pressemelding -

Presseinvitasjon: Den store kaffeundersøkelsen

Norsk Kaffeinformasjon inviterer presse og bransje til presentasjon av årets store kaffeundersøkelse. Den inneholder de siste utviklingstrekk rundt det norske folks kaffevaner.

Drikker nordmenn fortsatt kaffen svart eller vinner andre kaffedrikker terreng?

Øker eller reduseres det norske kaffekonsumet? Oppfatter folk at kaffe kan virke negativt eller positivt på helsetilstanden? Er kapselkaffe fortsatt økende på bekostning av filterkaffe?

Dette, og flere ferske og spennende trender innen nordmenns forhold til kaffe, blir servert hos Norsk Kaffeinformasjon i Niels Juels gate 16 torsdag 5.juni.

Den årlige undersøkelsen om det norske kaffekonsumet gjennomføres av Ipsos MMI for Norsk Kaffeinformasjon.

Tid: Torsdag 5. juni kl. 15.30

Adresse: Niels Juels gate 16

Konsulent Nicolai Løvvik og direktør Bjørn Kvernberg fra Ipsos MMI vil presentere Kaffeundersøkelsen 2014.

I tillegg til kaffe, serverer Capfruit smoothies og alkoholfrie fruktcoctailer fra klokken 16.30 til 18.30!

Begrenset antall plasser. Påmelding til info@kaffe.no


Emner


Norsk Kaffeinformasjon er et opplysningskontor for kaffe. Vårt formål er å arbeide for et høyest mulig kvalitetsnivå på kaffe i Norge i alle ledd, både på den ferdig brente råvaren vi kjøper i butikken, og på det ferdige brygget i kaffekoppen i hjem og på utesteder. Norsk Kaffeinformasjon er samtidig den norske fellesorganisasjonen for alle som arbeider med kaffe og kafferelaterte virksomheter. Kontoret fremmer kaffe som kvalitetsprodukt og er næringens nøytrale faginstans. Informasjonskontoret ble opprettet i 1962.

Kontakter

Marit Lynes

Marit Lynes

Pressekontakt Daglig leder 480 40 862

For alle som arbeider med kaffe og kafferelaterte virksomheter

Norsk Kaffeinformasjon er et opplysningskontor for kaffe. Vårt formål er å arbeide for et høyest mulig kvalitetsnivå på kaffe i Norge i alle ledd, både på den ferdig brente råvaren vi kjøper i butikken, og på det ferdige brygget i kaffekoppen i hjem og på utesteder. Norsk Kaffeinformasjon er samtidig den norske fellesorganisasjonen for alle som arbeider med kaffe og kafferelaterte virksomheter. Kontoret fremmer kaffe som kvalitetsprodukt og er næringens nøytrale faginstans.
Informasjonskontoret ble opprettet i 1962.