Gå videre til innhold
Jakter på Norges beste vikar

Pressemelding -

Jakter på Norges beste vikar

Noen gjør karriere av det, men for de fleste er det en god inngangsport til arbeidslivet. Nå ønsker Manpower å løfte vikarene og vise hvilken viktig ressurs de er i arbeidslivet.

Fra og med 11. september kan du foreslå din kandidat i konkurransen om å bli Norges beste vikar. Kampanjen er et ledd i Manpowers ønske om å hedre alle vikarene som hver dag bidrar til at arbeidsplasser landet rundt får tilført nødvendig kompetanse.

 – Midlertidig arbeidskraft er nødvendig, og mange virksomheter ville hatt store problemer uten dyktige vikarer. Vi ønsker nå å gi vikarene ekstra oppmerksomhet for det viktige arbeidet de gjør gjennom jakten på Norges beste vikar, sier konserndirektør Thor Bendik Weider i Manpower.

Pålitelig, positiv og fleksibel
Vikarer utgjør cirka 10 prosent av arbeidsstyrken i Norge. Hver tredje vikar er mellom 25 og 34 år. De fleste norske arbeidsplasser trenger vikarer i perioder, ofte i forbindelse med sykdom, permisjon, ferie eller ved midlertidige behov.

– Norges beste vikar er en medarbeider som gjør en forskjell på arbeidsplassen, enten faglig eller sosialt. Han eller hun er pålitelig, positiv og fleksibel – tre kjennetegn som gjelder alle gode vikarer, sier Thor Bendik Weider.

Vinner tur til New York
Konkurransen om å bli Norges beste vikar starter 11. september og vinneren kåres i slutten av oktober. Det er ingen betingelse om at vikaren må jobbe for Manpower – alle som jobber som vikarer kan delta.

– Vi mener de mange tusen som jobber som vikarer hver eneste dag fortjener mer positiv oppmerksomhet for det arbeidet de gjør. Dette er grunnen til at vi ønsker å kåre Norges beste vikar, sier konserndirektøren.

Vinneren får en tur for to til New York, og den som nominerer vinneren får en iPad.

Slik foreslår du din kandidat:

–        Besøk www.facebook.com/ManpowerNorge, eller foreslå kandidater på manpower.no

–        Oppgi eget navn, vikarens navn og skriv en kort begrunnelse for hvorfor du mener din kandidat bør vinne

Related links

Emner

Kategorier


Om Manpower

Manpower er Norges ledende rekrutterings- og bemanningsselskap. Vi har vært etablert i Norge siden 1965, og er i dag representert med kontorer i 35 byer/tettsteder. Vi samarbeider med store og små bedrifter over hele landet, og leverer bemanning på alle nivåer innenfor alle bransjer og fagområder.

Manpower er et selskap i ManpowerGroup, som også består av selskapene ManpowerGroup Solutions, Experis og Right Management.

Kontakter

Sven Fossum

Sven Fossum

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør 93024314

Manpower er Norges største og ledende bemanningsbyrå.

Vi bemanner og rekrutterer til privat og offentlig sektor. Siden starten i 1965 har vi bistått med å få over en halv million mennesker i jobb, og hvert år er nærmere 20 000 dyktige mennesker i jobb gjennom oss, via rekruttering eller innleie. Solid erfaring, innovative og fleksible løsninger, samt DNV GL sertifiserte rådgivere gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder.

Manpower

Lakkegata 53
0202 Oslo